Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 17. elokuuta 2019

Syyskesäinen lauantai

Tänä aamuna olin suunnittellut lähteväni aikaisin kuvaamaan, vaan toisin kävi. Heräsin ihan  ajoissa, mutta odottamani kaunis aurinkoinen ja lämmin aamutoive, ei ihan täyttynyt, sillä oli melko pilvistä, muuten ihan kiva keli kylläkin, ei myöskään ollut usvaa tai sumua, jota myöskin vähän puolisalaa olisin toivonut aamuhetkeen, ihan kuvauksen takia. Päätin siis skipata kuvaamisen ja sensijaan minulla oli varasuunnitelma...kirppari kutsui tai melkein jopa huusi minua, sillä tein viime visiitilläni sen verran kivoja löytöjä, että teki mieleni pistäytyä vielä uudemmankin kerran, vaikka edellisestä käynnistäni olikin ehtinyt kulumaan vain tovi. Huomasin kuitenkin myös ilman kirkastuneen, eli olisin ihan hyvin voinut lähteä myös kuvaamaan, mutta vähän yllättäenkin kirppari voitti tänä lauantaina.

Ei ollut tämäkään kirpparikierros turha, löysin mökille kivat hennon vaaleanpunaiset kultareunaiset teekupit, lasisen kynttilänjalan, joka sopi mainiosti viime kerralla löytämäni Pentikin jalan kaveriksi. Sitten kuin uuden kaksipuolisen ison sohvanpäällisen, joka on ollut muutenkin ostoslistalla jo jonkin aikaa, tästä löydöstä olin aivan erityisen iloinen. Näin syyskesällä kun luonnonmarjat kypsyvät mm. eri pensaiden ja puiden, sekä pihlajanmarjat, niin keräsin niitä syysaskarteluja varten tänään, ai että miten ne on kauniita ja niitä voi kuivata ja käyttää vaikka pöytäkoristeina, tehdä marjoista ketjuja vaikkapa terassille tai  parvekkelle roikkumaan, koristella vaikkapa sadonkorjuupöytää yms.marjoja voi käyttää monin eri tavoin,  toinen kaunis materiaali juuri nyt on metsät pullollaan olevat kanervat, ihana väriläiskä vaikka maljakkoon kahvipöytää kaunistamaan. Erilaisia kuivia heiniä tai vaikkapa kaisloja kannattaisi myöskin kerätä nyt, jos mielii askarrella myöhemmin niistä jotakin kivaa.


Tapasin myös ystävättäreni tänään kahvittelun merkeissä meren äärellä, näin minä olen lauantaitani viettänyt, miten sinun lauantaisi on sujunut? Tälläisena kauniina syyskesäisenä lauantaina mieli halajaa myös mökille, jonne toivottavasti ihan lähiaikoina pääseekin taas viikonlopun viettoon. Näin elokuulla on jo pimeitä myöhäisiltoja ja voikin tunnelmoida  laittamalla kynttilöitä lyhtyihin ja luoda kivaa fiilistä, tosin viikolla oli myös komea kuutamo. Saapa nähdä olisiko huomenna sää kuvaukseen otollinen, jos on, niin menen kuvaamaan, ellei, keksin sunnuntain ratoksi jotakin muuta puuhaa, tänään sain pestyä myös grillin,joka odotti insipiraatiotani;) siistittyä vähän kesäkukkia, vielä en ostanut syyskukkia, kun kesäkukatkin on vielä hengissä.

Hyvää viikonlopun jatkoa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos