Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 11. elokuuta 2019

Sunnuntaisia mietteitä

Vieläkin on hyvä fiilis eilisestä retkipäivästä, niin mukava päivä oli...tänään säätilan oli ennustettukin sitten muuttuvan jo epävakaisemmaksi ja johan tuossa aikaisin aamulla pieni kuuro vettä tulikin, jota luonto kyllä jo kaipaisikin ja tänään saatiin kyllä vettä sitten iltapäivälle saakka enemmän ja vähemmän, sillä jo aamusta näytti melkoisen epävakaiselta tuo keli. Tälle päivälle ei ollutkaan mitään suunitelmia, joten päätin, että jos siltä tuntuu, niin teen "rästikotihommia" mitä ikinä selliset nyt sitten ovatkaan? Kaketi niitä, joita on kesän kuluessa aina vaan siirtänyt myöhempään ajankohtaan tehtäväksi, kun muut aktiviteetit kesäisten säiden ja loman takia ovat siirtyneet;)


Tammisaaressa oli kauniita yksityiskohtia paljon, asukkaat selvästi tykkäävät pitää  pihapiirinsä ja ympäristön kauniina, paljon oli myös vanhoja rakennuksia remontin alla.Iltapäivällä tuli hetken aikaa vettä kyllä todella rankasti, mutta sitten taivas alkoikin kirkastua ja lämmin ulkona on, yli parikymmentä astetta ja aika hiostavan tuntuista, sen mitä itse ulkosalla piipahdin niin tuollaiset havainnot tein. Tulevalla viikolle oli lupailtu kaiketi epävakaista säätä, mutta toisaalta joku sääennuste taas kertoi, että kesä ei suinkaan ole vielä ohi, vaan että kuun loppupuolella olisi vielä tulossa ihan kunnon kesäistä säätä...no se jää nähtäväksi, mutta mukavaahan se toki olisi! Sää se jaksaa aina puhuttaa;) Loppukesä tai alku syksy on myös vähän pulmallista tuon pukeutumisen suhteen, jotkut aamut ovat viileän kosteita, mutta sitten taas päivisin lämpötila kohoaa ihan mukavasti ja iltapäivällä voi olla tosi lämmintä, kunnes taas iltaa kohti sitten saattaa viilentyä ja siinä sitten aamulla miettii, että mitä kummaa sitä oikein päällensä pukisi, jotta ei tulisi lähteneeksi liian kevyesti pukeutuneena tai liikaa vaatetettunakaan.Minä sain inspiraation tänään sadepäivänä ja ryhdyin siivoamaan vaatekaappia, en tosin omaani, vaan jälkikasvun, mutta omani kaipaisi saman käsittelyn. Totuus on kuitenkin se, että vaatteita on liikaa ja aina muutaman kerran vuodessa yritän kyllä tehdä karsintaa vaatekaapilla, mutta kun tilaa vaatteille ihan yksinkertaisesti kaipaisi vaan lisää, mutta kun ei toisaalta ole tilaa uudelle vaatekaapillekaan, niin karsittavahan se sitten on! Kun aina miettisikin kahdesti ostoaikeissa ollessaan, että mistä olisi valmis luopumaan, jos tämän uuden hankinnan nyt teen. Järkevintähän tietysti olisi, jos onnistuisi aina valitsemaan sellaisia vaatteita jotka sopisivat aiemmin hankittujen kanssa käytettäviksi ja jos harkitsisi hankintojaan huolellisemmin, eikä vain ostaisi esimerkiksi alennusmyynneistä, vaikka välttämättä todellista tarvetta hankinnalle ei sitten ehkä olisikaan.


Tällaiset vanhat kilvet on aika kivoja, jotka kertoivat talon omistajan ammatin tai talossa toimivan yrityksen toimialan, Tammisaaressa bongasin nämä.


Huomenna pyörähtää taas uusi viikko ja työrintamalla loputkin lomailijat palaavat taas toimistolle, Palaillaan pikkuhiljaa normaaliin lomilta paluun jälkeen myös töissä. Tutkin jo vähän kaupungin tarjoamaa liikuntatarjontaa, jos tässä jotakin mielisi vaikka aloitella näin syksyn alkajaisiksi, mieli tekisi aloittaa joku liikunnallinen aktiviteetti, vaan mikä? Lajikirjohan on ihan valtava, että sen puoleen ei pitäisi olla ongelmaa, luulisi joku itseäni kiinnostava löytyvän, mutta se alkuun lähtö tässä lienee se haastavin osio...Oletko sinä kova liikkumaan ja mitä harrastat liikunnallisesti?


Postauksen kuvat on vielä siis eilisen Tammisaaren retken kuvasaldoa.
Mukavaa sunnuntai iltaa ja alkavaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos