Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 23. elokuuta 2019

Miten sinä aloitat viikonloppusi?

Yleensä perjantai on kiva päivä, mutta tänä aamuna ei ihan tuntunut siltä, sillä heräsin rankkasateeseen ja ukkosen jyrinään ja samassa jo soikin herätys. Minä olen aamuihminen, eikä nouseminen sinänsä ole minulle mikään ongelma ja olihan lisäksi perjantaiaamu, mikä toki tuntui erityisen mukavalle. Vettä tuli töihin lähtiessäkin ja minulla kun on bussipysäkille käveltävää molemmissa suunnissa, sekä mennessä, että tullessa, niin ulkona tulee oltua ja jos sattuu satamaan, saattaa myös kastua, vaikka varjo olisikin mukana. Tänä aamunakin sitten loppumetreillä  se sade kuitenkin yllätti. Kävellessäni bussista jäätyäni kohti työpaikkaani, satoi edelleenkin ja tuntui jopa, että sade vaan yltyi, mutta muutama sata metriä ennen työpaikkaani tuli jo ihan kaatamalla ja vaikka matkaa työpaikan ulko-ovelle ei paljoa ollutkaan enää, niin siltikin olin polvia myöden märkä töihin päästyäni.


Päivä töissä oli edellisviikon perjantain kaltainen, eli melko kiireinen ja monia asioita piti selvittää ja saada eteenpäin, päivän aikana sää kuitenkin poutaantui ja kotiin lähtiessäni ei satanutkaan enää. Päätin käydä kaupan kautta ja eurojackpotata, tietysti, sillä pitäähän sitä haaveilla...90 miljoonaa, joopa joo;)niin ja viikonlopun aloitukseksi päätin ostaa myös naistenlehden ja rentoutua sen parissa ihan ensimmäiseksi kotiin päästyäni. Kun olin päässyt kotiin, pistin kahvin tippumaan, otin omena- viinerin kahvin kaveriksi ja ostamani suklaan ja karkkipussin jämät viereeni ja pistin itseni levyksi ja aloin lukemaan lehteä ja nauttimaan herkuistani, ei yhtään hassumpi viikonlopun aloitus, vai mitä? Maanataina alkaakin sitten uudenlainen elämä...tai pikemminkin askel kohti vähemmän herkutonta mussutusta ja enemmän itsensä liikuttamista...toivoakseni;)Eikös maanataina aina voi aloittaa??Mutta ettei olisi ihan "liian ruusuista" ja täydellinen viikonlopun aloitus, niin siinä kahvia juodessani ja lehdestä nauttiessani, kuulin kuinka sade alkoi  taas voimistua, se nimittäin alkoi melkein heti kotiin päästyäni ja hetken kuluttua vettä tuli hetken aikaa aivan kaatamalla! Kiitin hyvää onneani, etten jäänyt rankkasateeseen toistamiseen tänään ja mietin sitäkin, että vaikka huomisesta alkaen onkin luvattu sään paranevan ja luvattu ensi viikolle jopa suorastaan inkkarikesää, niin pessimisti ei pety ja ajattelin, että onneksi emme ole myöskään tässä kaatosateessa ajamassa viikonlopuksi mökille, vaikka mökille olisikin kiva ollut mennä. Mökille menemme kyllä luultavasti ihan lähi viikonloppuina, toivottavasti silloin ei sitten satu ihan huonoa viikonloppua säiden puolesta.Huomenna toivon pääseväni nyt sitten kuvaamaan, kun viime lauantaina ei tullut  lähdettyä. Sunnuntaille on suuniteltuna muuta ohjelmaa, näin minä olen viikonloppuani aloitellut ja illalla menen nauttimaan saunan löylyistä, satakoot jos on sataakseen, kunhan huomiseksi selkiintyy.
Miten sinä olet viikonloppuasi aloitellut?

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos