Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 29. heinäkuuta 2019

Kun loma on pidetty ja töihin on palattu

No niin lomat on nyt sitten ohi ja tänään on oltu ensimmäistä päivää töissä loman jälkeen ja viikonlopun hellekin on ohi, eilinen alkoi kyllä olemaan itselleni jo liiankin kuumaa, en oikein jaksanut mitään, vei kyllä se lämpö mehut tyystin, vaikka lämmöstä pidänkin. viime viikonloppupuolella tuli huomattua maalla, että onpas yöt jo todella pimeitä, ei se valoisa aikaa kovin pitkään meillä kestä. Toinen havainto on se, että pihlajanmarjat alkavat jo jossakin olla valmiita ja kauniin oransseja, luonnossa monet asiat tapahtuvat yht´äkkiä. Saa nähdä millainen elokuusta tulee?


Tiedättekö kun joskus joku asia antaa paljon ajattelemisen aihetta,  katselin juuri ennen postauksen kirjoittamisen jatkamista ohjelmaa; Kesäterassi, jossa vieraana oli Kaj Kunnas, varmasti kaikille tuttu entinen urheilutoimittaja, joka sairastui aivoinfarktiin jokunen aika sitten ja melko pian myös hänen vaimonsa sairastui vakavasti. Nämä kaksi asiaa ovat saaneet hänet muuttamaan vaimonsa kanssa erittäin radikaalisti elämäänsä ja kaikista vaikeuksista ja koettelumuksistaan huolimatta miehellä oli elämästä päällimmäisenä mielessä se miten etuoikeutettu, kiitollinen ja onnellinen hän onkaan!! Hän irtisanoutui sairastumisensa jälkeen rakastamastaan työstä ja he olivat vaimonsa kanssa molemmat unelmoineet eläkkeelle päästyään muuttavansa osaksi vuotta Espanjaan eli "sitku-ajatuksella". Kaikki muuttui heidän sairastuttuaan, sillä he oivalsivat, että on vain tämä hetki, huomisesta ei voi koskaan tietää ja he toteuttivat "unelmansa" ovat nykyään osan vuotta Espanjassa. Usein meille käy niin, että vasta kun tapahtuu jotakin jossa olisi voinut käydä myös todella huonosti, ihminen "herää" ja alkaa muuttaa elämäänsä erittäin radikaalisti ja elämään hetkessä, toteuttamaan unelmiaan ja keskittymään niihin kaikkein tärkeimpiin!

Moni kyllä miettii miten haluaisi omaa elämäänsä muuttaa, mutta ei sitten kuitenkaan koskaan tule tehneeksi mitään asian hyväksi. Jos vaikka työ on elämän pääprioriteetti ja se menee aina kaiken muun edelle, mutta toisaalta pohtii myös sitä, että kokee myös että perheelle, ystäville tai edes itselleen ei ole riittävästi koskaan aikaa, niin silloin viimeistään pitäisi pysähtyä pohtimaan elämäänsä ja tehdä niitä muutoksia ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. On niitäkin ihmisiä jotka ihan aidosti elävät hetkessä ja toteuttavat ne villeimmätkin  haaveensa ja unelmansa, eipähän tarvitse sitten myöhemmin haikailla, että voi kun en tullut tehneeksi sitä tai tätä.


Pysähdytään hetkeksi miettimään mikä itsellemme on tärkeää ja millaisia unelmia ja haaveita haluaisimme toteuttaa ja koska aiomme tehdä niistä totta!


4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat❤️ Toivottavasti paluu arkeen oli pehmeä. Oma työ on sellainen että se on kyllä vuosien aikana usein muistuttanut kuinka kallisarvoisia päivät ja hetket on..Mukavaa kesän jatkoa♥

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos;) Kyllä pehmeästi on lomien jälkeen palattu taas töihin ja normaaliin arkeen.Kyllä se ihan totta on, että pitäisi ottaa hetkistä kiinni ja olla iloinen ja kiitollinen olemassa olevasta. Hyvää kesän jatkoa ja elokuun alkua myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tekstistä, totta on et on sitkuaikoja täälläkin.
  En tahdo uskaltaa riskejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos;)Jokaisella meistä varmasti on niitä sitkuaikojakin, mutta joskus kannattaa mennä tunteella ja joskus taas järjellä ja toisinaan heittäytyäkin!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos