Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Viheliäinen vaiva

Pari päivää on mennyt ilman postausta ja syy siihen on vanha "viheliäinen"... en minä;), vaan niska/olkapää/käsivarsi kipuilu, te jotka seuraatte blogia säännöllisemmin varmaan muistatte, että minulla oli edellisvuoden lopulla ja viime vuoden alkukeväästä pari kertaa sama juttu! Kun arkipäivisin on pääsääntöisesti koneella töissä suurimman osan ajastaan, puhelin on läsnä työpöydän kulmalla ja vielä kotona iltaisin  on samoilla laitteilla, niin kyllä kroppa kertoo mikä on liikaa ja olen ihan tietoinen, että syy on tässäkin tapauksessa ihan yksinkertaisesti siitä. Omia tottumuksiaan ei ole ihan helppo vain muuttaa, vaikka syyn epäkohtaan tiedostaakin.


Ihan aluksia en tajunnut, että niskan kipu olikin tämän alkua, nimittäin uumoilin kivun johtuvan kenties vedosta ja muutamia päiviä meni siinä, että tajusin, vanhan ei niin mieluisan tuttavuuden nostaneen taas päätään. Minulla oli yksi huono yö, kun kertakaikkiaan hyvää kivtonta nukkuma-asentoa ei löytynyt, eikä tavallinen kipulääkekään tuonut helpotusta. Onneksi edellisestä kerrasta oli jäänyt reseptilääkkeitä tulehduksen hoitoon ja niillä tässä nyt yritertään pärjätä, kipu ei edelleenkään ole kokonaan poissa, mutta siedettävä. Tämä vaiva on siitä ärsyttävä, että se muuttaa vähän paikkaa ja tuntuu niskan yläosassa, hartiassa ja olkapäässä, sekä käsivarressa ja joku tietty asento tekee kipeää.


Toivoisin huomenna kivaa keliä ja sitä, että pääsisin kuvailemaan ja näkemään vesilintujen poikasia...perjantaina tapaan ystävättäreni ja lauantaina pääsen juhlimaan toisen ystävättäreni tyttären lakkiaisiin, joten ohjelmaa riittää tähän mukavalle neljän päivän vapaalle, sillä minulla on myös perjantai vapaata. Tässä olisi ollut kiva pidempi viikonloppu lähteä myös mökille, mutta nyt tähän osui muuta, niin mökkipuuhat saavat vielä hetkisen odottaa.


MUKAVAA HELATORSTAITA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos