Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 13. toukokuuta 2019

Toukokuu rullaa...

Voi miten tämä kevät etenee, ollaan jo ihan melkein toukokuun puolessa välissä, aika uskomatonta.Vaikka tätä on odottanut ja yhä odottaa, että lämpiäisi ja onhan kevät jo tosi pitkällä, niin jotenkin sitä vaan vieläkin odotta; toukokuun loppua kun koulut päättyvät ja alkaa koululaisten ja opiskelijoiden kesälomat tuntuu, että siitä se kesä sitten alkaa ja tosiaan kohta saadaankin juhlia jo koulujen päättäjäisiä, valmistujaisia ja yo-juhlia. Tänä vuonna minut onkin kutsuttu yo-juhliin, tosi kiva päästä juhlimaan ystävän tyttären valkolakkia.


Viikonlopun kuvausreissulla ihastelin valtavan isoa keto-orvokki aluetta kalliolla


Pidän tosi paljon orvokeista, niitä ostan ihan joka kesä ruukkuistutuksiinkinOlen jo useampana vuotena tehnyt sellaisen päätöksen, että en jää odottelemaan keväällä turhan pitkään kuitenkaan sitä, että sää lämpiäisi jo ihan kesäkeleiksi, vaan alan heti nauttimaan kun kevät alkaa tulemaan, ensimmäiset piknikit onkin jo nautittu, grillikausi on avattu ja tehty monen monta huikean ihanaa ja elämyksellistä ulkoilua keväisessä luonnossa, josta saa ihan kauhean paljon energiaa ja sellaisen elämyspatteriston koko keholle ja mielelle, että ei paremmasta väliä.
Luonto tarjoilee parastaan jo varhaisesta keväästä aina vaan täydentyäkseen koko ihanuuteensa.


Tätä ihanuutta katsellessani ja ihmetellessäni tapsin iäkkäämmän rouvashenkilön, joka kertoi, että näiden kukinnalla oli parin vuoden tauko kokonaan, hän oli jo luullut, että koko orvokkiketo kallioilla olisi kadonnut, kunnes se taas kukkii täyderssä loistossaan tänä vuonna, niin kaunis!!


 Kun sitten taas loppukesällä saa nauttia kauniin hämärtyvistä illoista ja samettisita öistä ja pikkuhiljaa alkaa nähdä syksyn värejä, kunnes usein lokakuun loppupuolella tai marraskuun alussa saammekin ensilumet ja niin se vuosi vierii eteenpäin tarjoten jokaisena kuukautenaan jotakin, josta joka vuosi yhä uudelleen ja uudelleen hämmästyytyy ja vuodenkierrosta ilostuu, jopa siitä lokakuustakin, loputtoman pitkästyttävistä vesi ja loskakeleistä ja synkkääkin synkemmistä ja harmaan nuhruisista päivistä jota seuraa pimeistä pimein marraskuu, jonka lopussa häämöttääkin sitten jo ihana joulun odotuksen aloitus.


Nämä ovat omat suosikkini viikonlopun runsaasta kuvasaldostani, jotenkin nuo pisarat näyttävät kauniilta keto-orvokkien pinnalla ja vähän erikoisiltakin, tulee vähän jalokivet mieleeni.


Näihinkin kaunokaisiin törmäsin viikonlopulla


Isot värikkäät tulppaanit yöllisen sateen jälkeen herkän kauniita, eikä teistäkin?Kivaa viikonalkua ja jännittävää MM-jääkiekkoiltaa (Suomi-USA), 
sikäli mikäli aiotte matsin katsoa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos