Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 10. toukokuuta 2019

MM-kisat alkuun ja viikonloppukin

No niin,  taas on se aika vuodesta, juu... siis toki on toukokuu, kevät, viikonlopun alku ja mikäs muu?? No ne  jääkiekon MM-kisat, eli alkuillan hömppäsarjat jäävät nyt toviksi väliin ja virittäydytään avausmatsiin Suomi-Kanada,vai virittäydytäänkös siellä?? Kaksi ja puoli viikkoa olisi tätä "herkkua" nyt sitten tarjolla, jos noin niinkun kiinnostaa. Minä olen selllainen urheilun suhteen, että voin innostua yllättäen katsomaankin kisoja tai sitten voin olla katsomatta, mikään must juttu kisat eivät minulle ole, mutta en ole mitenkään nou noukaan niiden suhteen, katsotaan, telkkari on kyllä nyttenkin auki ja varmasti jonkin verran tulee tätä avausmatsiakin katseltua. Olin vähän suunnitellut peseväni kyllä grilliä, mutta ei nyt tuo sateinen sää oikein innosta menemään terassille sen homman kimppuun, joten taidan siirtää sitä huomiseksi, vaikka silloin olisi tyrkyllä pihatalkoita, voisin vähän haravoida omaa takapihaa ellei sadaTänä aamuna kun lähdin töihin huomasin, että tämä ihanuus oli naapuripihalla puhjennut, suorastaan ryöpsähtänyt täyteen kukintaan, niin kaunis!!Huomenna olisi taas kiva päästä ulkoiluttamaan myös kameraa, toivon siis kivaa säätä. Sunnuntaina juhlitaankin sitten kaikkia äitejä, silloinkin soisi sään toki myös suosivan. Luonto tarjoilee juuri nyt ihan parastaan, lähes päivittäin alkaa kukkimaan jotakin; juuri nyt kirsikkapuut, koristeomenapuut ja ihan pian tuomi ja omppupuut. Puut ja pensaat ovat huikean kauniiden hennon vihreiden uusien juuri avautuneiden lehtien peitossa, kevätkukat availevat nuppujaan ja linnut aloittelevat pesintäänsä, jotkut jopa hautovat jo, on lirkutusta ja sirkutusta ilmassa ja joskus jopa vähän rähinöidään, pesäpaikoista tai tulevasta kumppanista. Ei ihme, että kevät on monien lempi vuodenaika.


Tämän kevään ensimmäiset tuomenkukat!


Vaikka kesä on ihana, niin keväässä on joku ihan oma juttunsa, kun kaikki on vielä niin ihanan herkkää, vain pienen pieni hetki ennen kuin kaikki on jo täydessä loistossaan.


Rentouttavaa viikonloppua, enjoy!! Niin ja Suomi aloitti kisat hienosti 3-1!!1 kommentti:

  1. Harmaa päivä, iltapäiväksi luvattu sadetta, mutta ei vielä näy! Huomiseksi tiedossa vähän parempaa, toivottavasti pääsen kuvaamaan. Olisi paras äitienpäivälahja!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos