Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 11. toukokuuta 2019

Luonnon ihmeet jälleen kerran

Päivä valkeni täällä erittäin sumuisena, yöllä on kaikesta päätellen satanut aika runsaasti. Mietin  mitähän sitä tänään tekisi, ei heti aamusta näyttänyt ihan siltä, että lähtisin kuvaamaan, mutta toisaalta  raikas aamu ilmakin vähän houkutteli... seurailin josko sää vaikka kirkastuisi. Lopulta into lähteä raittiiseen ulkoilmaan voitti ja päätin, että kyllä lähden ulkoilemaan ja onneksi taaskin tuli lähdettyä, yleensä koskaan ei sen päätöksen tehdessään pety, vaan päinvastoin, kiittelee itseään että sai lähdettyä ja niin tänäänkin. Ihana sateen jälkeinen tuoksu ulkona, ei liian kylmää ja ilma happirikasta.

Meren rannalla on mukava edetä pikku hiljaa, välillä pysähtyä katselemaan lintuja, kasveja tai vain tuijotella merelle ja kuunnellen keväisen luonnon ääniä. Yllättävän vähän oli ihmisiä liikkeellä, ilmeisesti sumuisen harmaahko keli verotti ulkoilijoita, melkein yksin sai matkaansa tehdä, eipä juuri vastaantulijoita näkynyt.Veneilijöitä sen sijaan näkyi olevan liikkeeellä, taitoi moni olla koeajoilla talven jälkeen.
 Rentukatkin on jo kukassa; keltainen toukokuu!!Silkkiuikut


Lokki pariskunta kotikivellään


Luonnon omaa taidetta


Vesipisarat kasveissa on jotakin todella kaunista, tuli otettua aika monta kuvaa


Toivon saavani tilaisuuden tulevana kesänä nauttia paljon erilaisia luontokokemuksia, sillä niistä saa ihan valtavasti hyvää mieltä ja positiivista energiaa!


Tämän päivän postaus on aika kuvapainotteinen, koska kuvat kertovat monesti enemmän kuin tuhat sanaa, eikös vaan??Lähtisitkö kanssani? Melkein jo hyppäsin venhoon...


Tämä peippo lauloi sydämensä kyllyydestä kevätaamussa


Ihanaa huomista äitienpäivää kaikille äideille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos