Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 26. huhtikuuta 2019

Perjantaisa viikonloppu alkuun

Tuli taas "parannettua maailmaa" naisten voimin, tapasin töiden jälkeen ystävättäreni ja johan sitä höpisemistä jälleen löytyi. Ajatuksena oli mennä merenrantakahvilaan, mutta päätimme mennä sinne vähän paremmalla kelillä, tänään oli nimittäin harmaata, pilvistä ja vähän jopa ripsahutti, tosin illalla sää alkoi selkiintyä, jospas huomenna vielä paistaisi ja olisi lämmintä? Luonnossa tapahtuu nyt juuri koko ajan jotakin, aamulla näin rastaan, jolla oli nokka täynnä kuivunutta heinää, pesänrakennus puuhia sillä meneillään. Kukkapenkkini on kohta kukassa, nuput siinä pullistuvat melkein silmissä, tuskin maltan odottaa, että ne aukeavat.


Kahvittelu piristää aina!


Koivuissa on jo isot silmut tai oikeastaan  pienen pienet lehdet, jotka nekin kasvavat kohisten, vihertää jo hienosti.Tämä on niin kevättä ihan parhaimmillaan,  juuri nyt kun kaikki on raikkaan vihreää. Keväthän on hyvin voimakas vuodenaika, monet ovat virtaa täynnä, mutta eivät kaikki, monille kevät on myös ihan liikaa, kaikki eivät voi hyvin ja  heitä saattaa ahdistaa todella pahoin kaikki se ilo jota muut keväästä saavat ja he vetäytyvät kuoreensa, ahdistuvat ja mieleen saattaa hiipiä todella synkkiäkin ajatuksia, se tuntuu oudolta, mutta niin se vain on ja onneksi siitäkin puhutaan nykyään avoimesti, jos joku kärsii kaamosmasennuksesta, niin yhtä lailla joku voi kärsiä kevätmasennuksestakin.


Silmut ovat auenneetKulunut viikko oli nelipäiväinen ja ensi viikkokin on samanmoinen Vapun takia, seuraava arkipyhä on sitten helatorstai toukokuun lopulla. Hassua ajatella, että joku aloittaa melko pian jo kesälomansa,!?  Sillä onhan kesäkuu jo lomakuu. Koululaisilla ja opiskelijoilla viimeinen kuukausi starttaa myös ennen loman alkua. On aika alkaa suunnitella lomia, joko sinä olet uhrannut ajatuksen  lomalle? Minä olen ja uskon, että monilla on jo selvät sävelet sen varalle tai ainakin osalle sitä.


Kyllä luonto sitten osaakin!


Tämä pensas ei näytä tässä kuvassa yhtään niin kivalta kuin livenä, ihana keltainen pihan piristys!!


Loistavaa viikonlopun alkua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos