Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 22. huhtikuuta 2019

Pääsiäisen "jälkipyykit"

Hei vaan taas ja terveisiä pääsiäisen vietosta, tuli vietettyä pyhiä reissussa, kävin äidilläni ja ystävieni luona, tuli ulkoiltua, hoideltua asioita, suunniteltua tulevia, syötyä hyvin ja nautittua vapaista, toivottavasti teilläkin pyhät sujuivat mukavasti. Keväistä oli maalla, vaikka järvi olikin vielä jäässä, mutta viikon edetessä taitaa kyllä jäät jo lähteä, koska on lupailtu jopa yli parinkymmenen asteen lämpötiloja!Haravoida olisi kyllä jo hyvinkin voinut ja pensaita olisi voinut leikata, mutta minä keskityin  tällä käynnilläni mökin osalta kartoittamaan mitä siellä voisi alkaa tekemään ja katselin vähän kukkapenkkien ja kasvimaan paikkaa;) Viikolla mökillä käy nuohooja ja selviää saako mökkiä lämmittää, vaikka onko korjattavaa?


Joutsenia oli parvi pellonlaidalla, västäräkit olivat jo saapuneet, sireeneissä oli isot silmut ja pelloilla vihersi jo siellä täällä, kevät on ottamassa ison harppauksen eteenpäin ihan pian, ja sekös sopii!! Useampana vapaapäivinä ehtii yllättävän paljon, laittaa pääsiäistä, siivota, saada ulkoiluttaa ystävien koiraa, kokata yhdessä, nauttia hyvästä seurasta, rentoutua, käydä synttäreillä ja kauniissa kukkatalossa, ihastelemassa ihania pääsiäiskukkia. Moni oli lähtenyt pääsiäismatkalle junalla, kuten myös minä, sillä junat olivat mennen tullen täysiä. Läheisten ja ystävien tapaaminen on erittäin hyvää tekemistä vapaapäiville, vapaapäivien tarkoituksena on ladata akkuja ja rentoutua.


Järvi on tosiaankin kohta varmasti jo jäästä vapaa ja lokit,  joutsenet ja silkkiuikut aloittelevat pesien laittoa ja selvästi taistelevat pesäpaikoista, varsin kovaäänisesti lokit kirkuivat, mutta se on kevään /kesän ääni, jota oli oikeastaan ihan kiva kuulla, fasaania seurailin ystävieni pihapiirissä kun se käyskenteli kolmen rouva ehdokkaansa kanssa varsin ylväästi, taisi olla silläkin kevättä rinnassa ja valinnan vaikeus;)


Huomenna palataan taas arkeen ja herätyskello pirahtaa, mutta ei se tunnu yhtään pahalta. Selvästi pyhät ovat tehneet juuri sen mitä niiden toivookin tekevän eli on saanut todellakin rentoutua ja ladattua niitä akkuja. 


Mukavaa viikon jatkoa!!


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kuvat ja pääsiäisesi kuulosti oikein mukavalta! Nuo vapaat on ihan parhaita kun niitä akkuja on oikein todella saanut ladattua! Leppoisaa alkanutta viikkoa💖

    VastaaPoista
  2. Kiitos Päde, keväisen lämmintäviikon jatkoa sinnekin!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos