Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 23. huhtikuuta 2019

Nyt se on sitten täällä

Hyvää ja kertakaikkisen upeaa ja aurinkoisen lämmintä pääsiäisen jälkeistä arjen aloittelua, mikäs on viikkoa jatkaessa, kun se on nyt sitten täällä, nimittäin ihka oikea ja aito kevät! Tänään saimme nyt sitten aivan ihanan päivän, mittari kipusi tänään jo liki pariakymmentä astetta. Tänään alkoi vihertää ihan yks´ kaks, silmut aukeilevat ja ruoho vihertää, lämpö tekee taikojaan. Kävin töiden jälkeen vähän kuvailemassa ja metsässä kävelemässä voi sitä viserrystä ja sirkutusta joka täytti koko lähi tienoon, suupielet kääntyvät kyllä tästä ihanuudesta ihan väkisinkin ylöspäin. Minä toivon ihan tosissani, ettei mitään kovin kummoista "notkahdusta" tule tämän lämpiämisen jälkeen, mutta valitettavasti usein kevään viikon, parin lämpöisen jakson jälkeen niin vain käy. Tänä vuonna tuo Vappukin osuu keskelle viikkoa, joten sen yhteydessä ei tule ylimääräisiä vapaapäiviäkään ja vielä toki sen sääkin on hyvin epävarma.


Näistä säistä kannattaa kyllä nauttia, Pääsiäisenäkin tuli ulkoiltua ja tämä keväinen sää innostaa yhä enemmän viettämään aikaansa ulkona, jos tällaisena jatkuu, niin pihahommiin voisikin varmaan seuraavaksi ryhtyä, meillä ei ole mitään isoa pihaa, mutta ruukkupuutarhaa voi laittaa ja pari istutuslaatikoa on kyllä joka kesä saanut jotakin täytettä, terassi pitää siivota talven jäljiltä ja grilli huoltaa ja pestä ja sittenhän voisi avata jo grillikaudenkin. Pääsiäisen pyhien aikana ja tänään tuntuu etupihan kukkapenkin kukkavarsien venahtaneen pituutta ja nyt näkyy jo myös nuppuja!!


Nyt kun tuli siellä mökillä käytyä, niin tuli kyllä kova kuume päästä sinne puuhastelemaan yhtä ja toista...tällä viikolla siellä sitten selviää mikä on mökin savupiipun tila ja tulisijojen kunto, saako mökkiä siis lämmittää, vai pitääkö ensin korjata mahdollisesti jotakin? No kunhan saamme ne tiedot, voimmekin alkaa suunnittelemaan miten etenemme mökkihommien kanssa. Työt jota olen etukäteen suunnitellut, ovat lähinnä mökin sisätiloissa suoritettavia maalaushommia.


Tähän keväiseen viikkooni olen jo ehtinyt sopia ystävättäreni kanssa tapaamisen ja vietämme väähän jälkijunassa myös uudemman kerran pääsiäistä ruuan merkeissä viikonlopulla, koska en ollut kotona pääsiäisenä. Minun pitäisi ehtiä myös istuttamaan isompiin ruukkuihin ainakin paprikoita ja mahdollisesti laittaa lisää siemeniä itämään...kyllä sitä puuhia keksii;)


Aurinkoista ja lämmintä viikon jatkoa!!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos