Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Iloa ja valoa

No niin nyt ollaan sitten jo huhtikuulla, aika ihanaa, tänään on ilmakin ollut jo lämpenemään päin ja loput lumet sulavat tätä menoa kyllä pois, kevät alkaa ihan tuntuakin siltä itseltään. Väitän kuulleeni jo rastaan, näköhavaintoa ei ole, mutta olen asiasta kyllä varma, tunnistan nyt sentään sen äänen;) Ensimmäiset innokkaimmat ovat ottaneet skootterit, moottoripyörät ja mopot vakuutuksiin huhtikuun alusta ja nyt niitä on jo liikenteessä, hrrr...mahtaa olla vielä aika kylmää kyytiä aamuvarhaisella  ja saa vielä olla yöpakkasten jäljiltä varuillaan liukkaiden varalta. Ihanan valoisaa ja aurinkoista kuitenkin jo on, siitä saa energialatausta. kevään katupöly aika on taas käsillä


Olin tänään HR asioita sivuavassa koulutuksessa, mukavan erilainen päivä, koska menin keskustaan koulutukseen aamulla ja palasin puolenpäivän jälkeen toimistolle, oli kiva nähdä erilaisista yrityksistä ihmisiä ja vaihtaa asioista mielipiteitä. Kiva myös olla tekemisissä ihan uusian asioiden kanssa ja oppia uutta. Itse arvostan sitä, että saa mahdollisuuden, luotetaan ja annetaan vastuuta, ei sellainenkaan ihan itsestään selvää ole,  kun on uudessa positiossa ja uudessa työpaikassa, kivalta siis tuntuu kaikenkaikkiaan.


Pääsiäinen lähestyy ja muutama ylimääräinen vapaapäiväkin on silloin, ihanaa ja reissuunhan sitä on lähdettävä, kiskot kutsuvat taas, voi kun olisi ihanat kelit. Rairuohot saa kohta laittaa itämään ja se pajunkissakranssi odottaa edelleenkin tekijäänsä, mutta kyllä mä sen vielä väsään, kunhan pääsen pajujen luo, vielä kun pajunoksia on. Koristeet kaivetaan esiin ja laitetaan vähän pääsiäisen tunnelmaa kotiinkin.Oletko sinä tehnyt pääsiäissuunnitelmia jo? Pääsiäisen ajankohta on tänä vuonna melko myöhäinen ja sen takia on ihan mahdollista, että sitä saadaan viettää jo lämpimämmissä merkeissä, mutta koskaan ei toki voi olla varma, kyllä muistuu mieleen monta harmaan räntäsateista pitkäperjantaitakin?!


Kevät, niin ihanaa aikaa kuin onkin,  on myös monille tuskaisaa, aivastuttaa, silmiä ja kurkkua kutittaa ja olo on tukkoinen, henki ei meninaa kulkea, siitepölykausi on alkanut ja katupölyä on ilmassa paljon. Pähkinäpensaat aiheuttavat pajujen kukinnan kanssa allergisia oireita ja tuulien mukana pidenpääkin tulevat siitepölyt saattavat aiheuttaa joillekin oireita, jos kärsii siitepölyallergiasta kannattaa hyvissä ajoin aloittaa allergialääkkeiden käyttäminen ja lievempiinkin oireisiin saa helpotusta reseptivapaasti ostettavilla lääkkeillä.


Tänään ilahdutti myös ystävän puhelu ja kuulumisten vaihto, mistä sinä olet tänään iloinnut? Tämän päiväinen koulutus järjestettiin Helsingissä upeassa vanhassa talossa ja ja koko miljöön kauniit vanhat talot, upeinen yksityiskohtineen hurmasivat ainakin minut.Tilat missä koulutus järjestettiin oli sisustettu myös ajan hengen mukaisesti, somisteena kauniita yksityiskohtia ja ihania värejä tekstiileissä ja tapeteissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos