Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Eihän tässä muuta voi, kun huokailla...

Onhan tämä nyt niin ihanaa, eikös vaan...?? Täällä ainakin ollaan aika fiiliksissä, miten se kevään tulo aina vaan onkin yhtä hienoa? Pienet asiat tekevät tosi iloiseksi, aamulla linnun visertely, aamun ensimmäiset auringon säteet, sininen taivas ja hiirenkorvat puissa ja pensaissa, illalla viipyilevä lempeä lämpö ja vieno punerrus taivaanrannassa, kun aurinko on jo mennyt mailleen.


Minä olen jatkanut talvivaatteiden poislaittoa varaston uumeniin ja pessyt ja tuulettanut loppuja ja sitten tilalle kesävermeet, kyllä, mekkoa ja muutakin ohuempaa päälle pantavaa ja olipas mukavaa siirtyä myös kevyempiin kenkiin. Tässä huushollissa myös ikkunat odottelevat pesua, mutta ei ennenkuin pahin siitepölykausi on ohi. En myöskään aijo jynssätä kotia tai terassia viikonloppuisin pelkästään, sillä minä haluan istuskella ulkosalla, tavata ystäviä, käydä kuvailemassa ja ulkoilemassa ja ...niin nauttia tästä keväästä. Mutta puhtaus on puoliruokaa, kuten joku viisas kaiketi on joskus taannoin sanonut, joten kyllä se kevätsiivous ja siihen liittyvät muut asiatkin tulevat hoidetuiksi aikanaan, on tullut aina aikaisemminkin;)


Minä vähän "myöhäisherrännäisenä" kokeilin tänään ihka ensimmäisen kerran pyykkietikkaa, vaikka se on ollut ostoslistallani jo pidenpään. Minä olen tuoksuille vähän allerginen ja en todellakaan pidä nykyisistä erittäin voimakkaasti tuoksuvista huuhteluaineista, vaan valitsen aina sen tuoksuttoman tai erittäin miedosti tuoksuvan huuhteluaineen. Etikan tuoksu ei ihan tuntunut minusta sopivalta tuoksulta puhtaalle pyykille ja olinkin vähän epäluuloinen sen suhteen, mutta päätin kokeilla. Etikan tuoksua ei puhtaasta pyykistä aisti, pyykki tuoksuu vain raikkaalta ja tuntuu pehmeältä, pyykkietikoita on monia eri tuoksuja ja monilta eri valmistajilta. Käytätkö tai oletko kokeillut pyykkietikaa ja mitä pidät siitä?


Mitä sinä olet tehnyt nyt kun nämä säät on näin upeat? Sunnuntaille saakka tätä herkkua näyttäisi nyt olevan tiedossa, mutta sitten tulee jonkinmoinen notkahdus. Eihän se mikään yllätys toki ole, onhan nämä huhtikuussa aika epätavallisia lukemia kuitenkin, mutta en yhtään kyllä valita, vaan nautin joka hetkestä.

Taidan nyt sitten vain huokailla tätä kevään ihanuutta sinne sunnuntaille asti;)

1 kommentti:

  1. Meillä ei oo käytetty kumpakaan, ei huuhteluainetta eikä etikkaa. Miehen mielestä turhuutta (lue= pihi!)! Olen jo tottunut karheisiin pyyhkeisiin ja lakanoihin 35 vuoden aikana. Mun äidille vieraillessa varmaan tuskaa, sillä hän käyttää huuhteluainetta aina ja juurikin niitä erittäin tuoksullisia! Usein on tuonut pullollisen tullessaan...mutta niitä sitten kannetaan roskiin muutaman vuoden välein. Itselle tärkeintä on, että on puhdasta...hajusteilla ei oo silleen niin merkitystä. Paitsi, että käytän kyllä itse hajuvesiä...niitä on useita!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos