Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Kevät keikkuen etenee...

Heleää keskiviikkoiltaa...kevät etenee ja valon määrä lisääntyy ja kaikki on ihan huumavan ihanaa siinä mielessä, eikös vain olekin? Ja ihan nurkalla on jo maaliskuukin, huikeaa!! Paikoin on täällä kävelytiet jo ihan sulia ja isoja lumikinoksia on ajettu pois niiden reunoilta, paikoitellen jäätä, loskaa ja hiekoitushiekkaa, sekä kaikki lika ja roska pientareilla, se ei tietenkään ilahduta, mutta sitten kun harjakoneet saapuvat ja pesuautot, on taas mukava kävellä ja pyöräillä.Mutta ei tässä vielä(kään) kannata alkaa hötkyilemään, sillä kuten tiedetään lunta voi vielä tulla moneen kertaan ja pakkanenkin purra...jotenkin olen onnistunut kiduttamaan Yukkapalmuni huonoon happeen, lehdet käpristelevät tuskissaan ja kellastuvat, en antanut vettä ja sitten taas annoin, otin valoisampaan paikkaan kaverit, nauttimaan auringosta, mutta aika pahalta kyllä näyttää ...harmittaa, olivat tosi komeita kun ne hankin.


Harmittavan huono kuva kevään ensimmäisistä lumikelloista

Pitäisi kai alkaa laittamaan chilejä ja paprikoita itämään, ettei jää viime tippaan, pitää kaiketi kunnostautua tälläkin saralla...viikonloppuna ehkä jo. Oletteko te laittaneet jo jotakin itämään??
Minuun iskee tämä sama into jok`ikinen kevät ja keittiön pöytä ainoa riittävän valoisa paikka koko huushollissa jonne kannattaa  kaikki itämään laitetut siemenpurkit asettaa, hyvä kun tilaa ruokailuun edes jää, jospa tänä keväänä yrittäisin olla kohtuullinen siinä mitä laitan kasvamaan tai siis itämään nyt ensin;)Sain tässä vähän aikaa sitten ystävättäreltäni ison kasan ihania lehtiä, joista saa paljon ideoita, mökille, kotiin, puutarhaan ja vaikka ja mihin...ajattelin väsätä jonkinlaisen ideavihon tai jotakin, en ihan vielä tiedä miten kerään ihanimmat ja toteuttamiskelpoisimmat ideat talteen niistä, vai pidänkö kaikki lehdet ja tarpeen tullen otan ne sitten esiin. Joku leikekirja, ideakartta tms olisi kyllä kiva toteuttaa, oletteko te joskus keränneet johonkin ajatukseenne ideoita ja sitten aloittaneet toteuttamisen, kuten olen jo aiemmin kertonut minua innostaa nyt tänä keväänä kaikki mökki ideat, meillä on siis ihan perus mökki, joka on peräisin 60-luvulta, joka on nyt aiottu ottaa jälleen hyöty/aktiivikäyttöön ja olisi ihanaa tehdä kasvimaa, mutta koska mökille on matkaa, eikä sinne pääse joka viikonloppu, ei se taida olla mahdollista kun pitäisihän sitä sitten hoitaakin ja kastella!! Ehkä silti keksin jonkun ratkaisun tähän dilemmaan ennen kesää;)Ajatus on aloitella mökkikautta pääsiäisestä, jos ei ole kova pakkanen ja lunta  vyötäröön, saapas nähdä kuinka käy. Minusta parasta mökkeilyä on sellainen, jossa on hyvässä balanssissa puuhaa ja oleilua, mökin ei pidä olla pakkotyömaa, vaan sinne pitää olla kiva mennä ja tehdä se mikä tuntuu kivalta ja aikaa pitää tietysti olla myös ihan vaan viikonlopuista ja lomapäivistä nauttimiseen. Olen itse viettänyt kaikki lapsuuden lomat ja melkein kaikki viikonloput tuolla samaisella mökillä, enkä muista, että meillä olisi koko ajan hikihatussa oltu tekemässä jotakin, voi toki olla , että aika kuultaa muistot;)

Hyvää ja aurinkoista viikon jatkoa kaikille!!


1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos