Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 5. helmikuuta 2019

Turhautunut bussikuski ja laseja valitsemassa

Asikaspalvelijastakin voi olla moneksi...

No nyt on pakko "vähän purnata...täällä on surkea keli, räntää tulee viistosti taivaan täydeltä, tuulee ja juu on liukasta ajoradoilla ja toki muuallakin, mutta se ei ole bussimatkustajien vika, eikä asiakaspalvelijan, joka oman näkemykseni mukaan bussikuskikin mitä suuremmissa määrin on, tai ainakin hänen tulisi olla...tarvitse purkaa omaa ärsytystään, myöhässä aikataulusta olemistaan, liukkaasta kelistä tai ärsyttävistä matkustajista huolimatta minuun!!!!.Mutta, kun tänään iltapäivällä odotin useiden muiden töistä, koulusta tai mistä ikinä palaavien kanssa räntäsateessa täpötäydellä pysäkillä bussia, niin näin tämä jalo asiakaspalvelija kuitenkin teki ja valikoidun hänen frustraationsa kohteeksi, epäonnekseni tai ehkäpä hänen epäonnekseen, koska en jäänyt tilanteessa "uhrin" osaan,  vaan toin kyllä oman mielipiteeni hänen käytöksestään ihan suveneeristi julki!!
Pysäkille kaarsi lähes samanaikaisesti 3 bussia, joista se johon itse olin menossa tuli viimeisenä pysäkin hännille, matkustajia oli paljon ja kaikki tungeksivat omaan bussiinsa, mutta pysäkin eteen jäi  bussin mahtuva tila, joten tietysti oletin kuskin ajavan siihen, vaan ei,  hän ilmeisesti sitten ottikin hännille kiiruhtaneet matkustajat sieltä jonon hänniltä kyytiinsä ja päätti kurvata ohi varsinaisen pysähdyspaikan,  kuroakseen varmaankin myöhästymistään edes sekunnin pari kiinni, mutta minä näytinkin reippaasti hänelle pysähtymismerkin, josta hän ei tykännyt sitten yhtään, mutta pysähtyi kuitenkin keskelle ajorataa väärälle kaistalle, eikä kurvannut lainkaan siis pysäkille, avasi oven ja minähän hyppäsin bussiin ja siitä se sitten alkoi...


Hän tiedusteli erittäin kova äänisesti miksen tullut bussiin sieltä mistä muutkin?? Anteeksi kuinka?? jo tuosta äänensävystä niskakarvani vähän nousivat pystyyn...Kerroin hänelle, että en nähnyt hänen ajamaan bussia, koska muut bussit peittivät näkyvyyden, johon hän vain intti, että kyllä kaikki muutkin hänet näkivät, lisäksi hän haukkui minua etten kiitä ja oli sitä mieltä, että olin kiittämätön ja tilannetta seuraamaton matkustaja ja jos hän olisi ajanut /aiheuttanut kolarin maksumies olisin kuulemma ollut minä, ja mutisi vielä muutakin,  jota en sitten jaksanut/vaivautunut enää kuuntelemaan. Vähän kyllä jäi harmittamaan, etten tajunnut toivottaa hänelle ihanaa  loppu työvuoroa;) Omasta mielestäni osaan kyllä käyttäytyä, enkä mielestäni edellä kuvatulla käytökselläni olisi aiheuttanut mitään josta olisin ansainnut kuskin vihat/turhautumisen päälleni ja ymmärrän kyllä haasteellisen kelin haasteet kuljettajille, mutta älä kuljettaja hyvä pura sitä matkustajiin  tai ylipäätään kehenkään, jos palveluasenne on kadoksissa ja suoni pingottaa ohimossa, kannattaa vakavasti harkita ammatin vaihtoa, etteivät matkustajat pyri ajamaasi bussiin!!! No niin,  kylläpä helpotti, kun sain jakaa tämän episodin tänne blogiin;)


Menin kuitenkin ennen tuota episodia valitsemaan itselleni uusia silmälasien kehyksiä. Olin jo netissä tutustunut muutamiin minua kiinnostaviin malleihin, liikkeessä kokeilin muutamia  ja punnitsin niiden väliltä ja lopulta minulle jäi kahdet kehykset joista valita, mutta kysymys kuului kummat? Tykkäsin molemmista ja onnekseni sain apua optikolta, joka sitten katsoi kummat sopivat/istuvat kasvoihini paremmin ja päädyimme juuri niihin joista itsekin pidin hieman enemmän. Muodikkaita näyttäisivät olevan melko pyöreät mallit juuri nyt, mutta minulle ne eivät sopineet,  niissäkin oli paljon kivoja malleja ja kokeilin toki niitäkin, mutta eivät ole mun juttuni, eivät sovi kasvonpiirteisiini. Valitsin aika klassiset kehykset, ei sitten ihan heti kyllästy, mutta malli on kuitenkin edellisistä vähän poikkeava ja värikin tummempi, katsotaan sitten kun saan ne, toivotaan että tein hyvän valinnan.

Nämä kukat haluaisin ojentaa kaikille ihanille, asiallisille ja ammatistaan ylpeille asikaspalvelijoille!!

Kurjasta kelistä huolimatta, mukavaa iltaa, niin ja nauttikaahan Runebergin torttuja!!

1 kommentti:

  1. No jospa kuljettajalla oli huono päivä. Halusi varmasti purkaa oloansa sinulle. Mutta eihän tuo ole mitään kivaa käyttäytyä asiakkaalle noin, palvelutehtävähän se on hänelle.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos