Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 9. helmikuuta 2019

Sateisen lauantain ajatusten virtaa

Iloa ja valoa lauantaihisi, säästä huolimatta...

Tänään heräiltiin valoisuuteen  kyllä vaan,  kahdeksan maissa on jo valoisaa, niin kivaa!! Mutta sää oli /on muuten melkoisen kurja, minä lähdin kuitenkin käymään kirpparilla ja taaskin kannatti käydä, sillä löysin keräämiini Iittalan juomapikareihin/laseihini 2 puuttuvaa kappaletta;) Vettä vihmoi mennessä ja tullessa ja koko ajan piti olla erityisen tarkkana eteenpäin mennessä, sillä tänään oli eilistäkin vielä liukkaampaa ja hiekoitusta ei juurikaan matkani varrelle osunut!! Mutta eilen kympinuutisten säätiedotuksissa lupailtiin jo ensi viikolla aurinkoisia päiviä, jee, niitä odotellessa. Tapasin ihanan vanhan työkaverini sattumalta kaupassa aamulla ja olipas mukava tavata, sain lämpimän halauksen ja onnittelut uudesta työpaikasta, sekä vaihdoimme muutenkin kuulumiset, hän ei ollut keneltäkään vielä ehtinyt kulla, että olin saanut töitä, vaikka luulin, että kaikki sen jo tietävät. Mutta isossa yrityksessä ja useammassa kerroksessa eri työtiloissa istuvat ihmiset eivät kaikki välttämättä kuule kaikkea, vaikka olen lähes viikottain useampaan vanhaan työkaveriini yhteyksissä.


Kieltämättä harmittaa, että sää on tosi surkea, olisi niin kiva päästä kunnolla ulkoilemaan ja kuvaamaan!! No ainakin tämä päivä näyttää menevän kotosalla, täytyy keksiä sisätiloissa tekemistä, vaikka aina sitä jotakin tekemistä löytyy, mitenkäs siellä on vietetty lauantaita? Vai kuulutko niihin, jotka lähtevät ulkoilemaan, oli sää sitten millainen tahansa? Minä olen aloittanut jo muutama viikonloppu sitten itse lykkäämääni proggista, olen aika kova säästämään yhtä ja toista, mikä tietysti pidemmällä aika välillä aiheuttaa helposti tilan ahtautta ja kaappitilaa saisi olla enemmän. olen aloittanut tämän projektini, silppuamalla paperiroskaa, joita ei enää todellakaan tarvitse arkistoida ja voin kuulkaas kertoa, että aikas monta Ikeakassillista meni paperinkeräykseen silppuamaani aineistoa ja kas...laatikoihin tuli myös tilaa, toinen iso homma olisi vaatekaappien läpikäynti, vaikka sitä tuleekin toisinaan kyllä tehtyä, lisää voisi varmasti vieläkin karsia ja vähän rankemmalla kädellä.


Olen myös kauan halunnut oppia kutomaan tai kuten nykyisin sanotaan neulomaan, sukkia ja tumppuja olisi kiva osata tehdä, osaan ne ihan perusjutut; luoda silmukat ja perus oikeat ja nurjat ja vähän on hajua kavennuksistakin ja netti on pullollaan ohjeita ja videoita, että ptäisi heikommatkin taidot omaavan edes jotenkuten saada jotakin aikaiseksi, harjoitukset jatkuvat ja juuri tänään(kin) olisi siihen sopiva päivä ottaa kudin esiin. Odotan kyllä jo kevättä...katselen kauhun sekaisin tuntein talvella ostamiani Yukkapalmuja jotka kuivattavat ja kellastuttavat lehtiään, mitä teen väärin kastelenko liian vähän, vai liikaa, tarvitsisivatko raukat lisää valoa, no luultavasti, kukapa ei?


Tänään punnitsin kaupassa kahden eri vaihtoehdon väliltä, ostaakko ihana neilikkakimppu vai viherkasvi, ja arvaatkaapas kumpaan kallistuin?...no mukaan lähti se viherkasvi, kansanomainen nimi taitaa olla aasinkorva, äidilläni on sellainen ja se ainakin on kasvanut nopeasti ja voi hyvin, joten toivon, että tämä minunkin hankkimani kasvaa ja siitä tulee näyttävä kodin piristäjä, katsotaan kuinka käy. Itseni tuntien alan kohta etsiä kaupoista siemenpusseja ja sormet syyhyvät, että joko jotakin voisi laittaa itämään...tomaatteja, juu ne pitää laittaa ajoissa, tiedetään ja tulevan kevään mökkitouhut on mielessä harva se päivä, voi kun tulisi viime kesän veroinen kesä tänä vuonnakin ja saisi nauttia kivoja viikonloppuja mökillä ja osan lomastaankin, sitä toivon.Sitä lomareissua ei ole edelleenkään varattuna, vaikka vaihtoehtoja olenkin etsiskellyt ja punninnut. Jokos siellä on päästetty ajatus laukkaan ja mietitty ensi kesän lomasuunnitelmia?Loistavaa (loskaista) lauantaita ja ajatukset kevääseen ja kesään !!

1 kommentti:

  1. Lauantai meni lepäillessä, palelua, lihaskipua ja väsymystä. Kahdet päiväunet ja rommitoti! Nyt alkaa olla aika ok. Huomenna sataa vettä, mutta yritän nyt jotain tehdä ja olla aktiivinen. Pyykinpesua nyt ainakin! Viherkasveja hankin kyllä piakkoin. Vielä vähän odotan päivän pitenemistä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos