Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 8. helmikuuta 2019

Miten sinä nautit viikonlopustasi?

Suojasäistä perjantai iltaa, niin ja liukasta...sai kyllä olla tarkkana, ettei kellahtanut kumoon lumen ja jään päällä oli vettä kävelyteillä, eikä juurikaan missään hiekkaa ja jos olikin, niin se oli sulanut jään ja lumen sekaan. Kiva silti, että on perjantai ja viikonloppu edessä, onkos teillä suunnitelmia? Minä ostin pari naistenlehteä, kävin kaupassa ja tietysti oli samalla reissulla pari riviä Eurojackpottiakin käytävä jättämässä Ärrälle;) Kovin kummoista ilmaa ei viikonlopulle ole lupailtu, joten ei taida paljon tulla ulkoiltua, kuvaamisesta puhumattakaan, mutta sitten on nautiskeltava, saunasta, naistenlehdistä ja joutenolosta, eikä aina tarvitsekaan olla suunnitelmia, vaan ihan vaan go with the flow.


Viikonloppujen pitäisi olla sellaista aikaa jolloin latailee akkujaan sitten taas tulevan viikon varalle ja hei ensi viikolla onkin ystävänpäivä, aiotteko tapailla ystäviänne, soitella, lähettää kortteja tai tavata?
Kuuluukos sinun viikonloppuusi jotakin mikä aivan erityisesti tuottaa mielihyvää? Moni nukkuu viikolla liian vähän ja nukkuminen pitkään on sitten yksi niistä viikonlopun nautinnoista  ja se kiireetön aamu, kun voi kaikessa rauhassa nauttia aamiaista ja lojua pitkään peiton alla. Ulkoilu ja liikunta kuuluvat monien viikonlopun ohjelmistoon myös. Voi tavata kavereitaan ja ystäviään vilkuilematta kelloaan ja vedota huomiseen työpäivään.


Hyvä aamiainen ja kiireetön ruuan laittaminen ja nauttiminen ovat nekin monille nautinnon aiheita, eikä syyttä lainkaan, voihan sitä käydä syömässä vähän paremmin ulkona viikonlopun kunniaksi tai kahvittelemassa. Ostaa kotiin kukkia ihan vain omaksi ilokseen. Joskus tekee oikein hyvää hemmotella itseään ja läheisiään. Lukea hyvää kirjaa tai katsoa hyvä elokuva. Ei niihin pieniin kivoihin hetkiin välttämättä tarvita kimallusta ja torvisoittokuntaa, vaan pieniä kivoja juttuja, toisten ja itsensä huomioimista. Jospa tekisit tänä viikonloppuna juuri sitä mistä ihan oikeasti saat mielihyvää ja enrgiaa.


Aika moni tekee viikonlopulla myös rästiin jääneitä kotihommiaan tai siivoaa kodin ja sekin voi tuottaa mielihyvää. Uhraa muutama ajatus siihen, miksi teet juuri niitä asioita, mitä sitten teetkin ja jos ihmettelet miksi "uhraat" viikonloppusi jollekin mitättömälle asialle, josta et oikeastaan edes välitä, jätä se tekemättä tai tee se joskus toiste, älä jätä tekemättä,  jos asia vaatii hoitoa, mutta sen voi varmasti siirtää hieman tuonnemmaksi ja asia tulee kuitenkin lopulta myös hoidettua ja luultavasti paremmalla fiilikselläkin, kuin väkipakolla epäsopivana hetkenä.

Sään takia, ei kannata alkaa murjottaa, minkäs tuolle vaan voi? Muista nauttia kun taas hanki kimmeltää ja aurinko paistaa siniseltä kirkkaalta taivaalta.Nautinnollista viikonloppua meille kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos