Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Arskat ja laskiaispullaa

Kun kevätaurinko alkaa paistaa se ei yksin saa hyvälle mielelle, näytä auttamattomasti kodin pahimmat pölynkerääjät ja tuo esiin sitä selkeää tarvetta hyville aurinkolaseille. Olen jo pitkään harkinnut ostavani aurinkolasit vahvuuksilla ja kun optikkoliikkeessä kävin valitsemassa uudet silmälasit, vilkaisin myös aurinkolaseja ja löysin heti muutaman kivan mallin. Mielestäni on erittäin "ärsyttävää" joutua aurinkoisilla ilmoilla vaihtelemaan silmälasien ja aurinkolasien välillä ja vaikka aurinkolasit suojaavat häikäisyltä, en ole aiemmin pystynyt kaupassa, kahviloissa tai ravintoloissa näkemään perus aurinkolaseilla hintalappuja, vaan tarve vahvuuksilla oleville on ollut ilmeinen ja pikkuhiljaa kypsyi sitten se päätös hankkia ne tänä keväänä. Ja kuten optikkoliikkeillä joka kevät on aurinkolasi tarjouksia, niin ostettuani silmälasit ja kerrottuani tarpeestani  aurinkolaseista vahvuuksilla, sain viikon mietintäaikaa ja hyvän tarjouksen, ei ollut sitten kovin vaikeata tehdä päätöstä vihdoin niiden hankinnasta.Kävin sitten tänään valitsemassa jo aiemmin katselemistani malleista ne mieluisimmat ja vähän hakemassa vielä omalle valinnalleni vahvistusta optikolta ja sitten vain aurinkolasit vahvuuksilla tilaukseen. Parin viikon kuluttua pitäsi olla mun "arskat" sitten valmiit. Antaa sitten vaan paistaa  talven hangilta pitkälle syksyyn saakka;)

Aika paljon oli kuulkaas malleja joista valita, yritin pitää pään kylmänä ja valita vähän sellaiset joita jaksaa pitää sitten muutaman vuoden, eikä laseihin kyllästy. Eli ei liian räväköitä, mutta ei myöskään tylsiä!


Kävin ystävättären kanssa myös kahvittelemassa ja oli ihan pakko ottaa kahvin kaveriksi tämän vuoden ensimmäinen laskiaispulla ja ehdottomasti kermavaahdolla ja hillolla, mantelimassallakin laskiaispulla menee, mutta jos saa valita, niin kallistun kyllä hillopullan puoleen...makeaa sen olla pitää!!Tänäänkin on ollut sellainen hyvin tyypillinen kevät talvinen sää, tuiskutti, yritti vähän paistellakin, iltaa kohden plussa asteilta pakkaselle ja ikävä navakka tuuli siihen vielä kaveriksi...säätilat sahaavat nyt puoleen ja toiseen ja kohta ollaan jo maaliskuulla, niin mukavaa.1 kommentti:

  1. Minulla on tosi iso työlaukku, sinne mahtuu vaikka mitä! No, olen tässä ihmetellyt, että missä mun aurinkolasit ovat? Olen sieltä täältä katsonut, missä yleensä moiset ovat. Ei oo näkynyt! No, eilen jouduin laukkua hieman purkamaan...siellä ne ovat pohjalla! Olleet koko syksyn ja talven!! Osallistuin kisaan, jossa tosi upeat aurinkolasit palkintona. Todella kalliit, 258 euroa!! Siis ilman vahvuuksia! Ne eivät menisi laukun pohjalle! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos