Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 16. helmikuuta 2019

Joko se alkaa tulla?

Keväinen tuulahdus

Eilen taisi nyt sitten olla ne ensimmäiset keväiset lämpötilat ja tänään saatiin jatkoa,  sekä aurinkoa...ei yhtään hullummat puitteet viikonlopulle! Aamuisin kun kävelen bussipysäkille olen tällä viikolla kiinnittänyt huomiota siihen, miten joku lintu laulelee nyt aamuisin, en vielä ole selvittänyt, että mikä se on, mutta minulle ihka ensimmäinen kevätlintu tänä vuonna, vanha tuttu kuitenkin äänen perusteella, mutta mikä?? ja aamun kajastus taivaanrannassa,  jo ennen kahdeksaa valoisaa, jeee, niin kivaa, pikku hiljaa voi alkaa bongailemaan ensimmäisiä tippuvia räystäitä ja jos tämä viikonlopun Föhnilmiö nyt toteutuu sulattaahan se toki myös noita jäljellä olevia likaisia kinoksia ja mikä myös ilahduttaa,  on iltapäivän tai alkuillan valoisuus, viidelt on vielä valoisaa, kyllä kai tästä voi jo etäisesti aistia kevään ensimmäisiä aavistuksia, eikös vaan?


Totta kuitenkin lienee sekin, että vielä tulee moneen otteeseen lunta/räntää, viimaa, vettä, ja kaikkea siltä väliltä, ennen kuin ollaan siinä ihan oikeassa lämpimässä keväässä, mutta onhan  tämä nyt edes jonkinlainen alku, reilu kuukausi niin on jo kevätpäiväntasaus 20.3. Tässä kohtaa  alkaa aina jo haaveilemaan ja odottelemaan sitä  varsinaista kevättä, enää ei huvittaisi yhtään pukea paksuja talvivaatteita, ei niitä talvikenkiä, pipoja eikä kaulahuivia ja koko talvivaatetus alkaa ahdistaa varsinkin iltapäivän kotimatkoilla bussissa, kun lämmityslaite hönkii kosteaa lehmänhengitystä matkustajien kärvistellessä istuimillaan.


Monilla alkaa talvilomat ensi viikolla tai sitten seuraavilla viikoilla, heille toivoo mukavia ulkoilukelejä, itselläni ei tänä vuonna talvilomaa olekaan,  tosin ei sitä osaa nyt oikein kaivatakkaan koska ehdin olla 3 kk:tta kotona, ennen kuin aloitin uudessa työpaikassa.Täytyy toivoa, että viikonlopuille osuu hyviä kelejä, että voi nautiskella niistä silloin. Eikä muuten tullut ostettua tänä(kään) talvena niitä suksia, katsoin jotakin vanhaa kirjoitustani v.2012 ja sinä talvena olen jo pohdiskellut suksien ostoa, että en minä ainakaan mitään heräteostosta tule tekemään, jos ne vielä joskus tulen ostaneeksi;) Harkitsen näemmä perusteellisesti edes joskus...Mietin varmaan hamaan tappiin asti, että tuleeko sitä sitten kuitenkaan hiihdeltyä ja jos ei ole lumisia talviakaan?? No onhan  niitä, pari viime vuotistakin ovat olleet!!Perjantai on viikonlopun alku ja ainahan sitä viikonloppua odottelee enemmän tai vähemmän, viime viikonloppu oli kelien puolesta tosi surkea ja jotenkin se meni muutenkin asioita miettien ja ulkoilemaankaan ei tehnyt sään takia mieli. Toivon todella että tästä viikonlopusta nyt tulee erilainen. Eilen sain iltapäivällä tekstiviestitse ilmoituksen, että tilaamani lasit ovat noudettavissa, tosi nopeasti valmistuivat, kiva saada ne...saa nähdä miltä ne nyt sitten tuntuvat ja mitä tuli valittua... kun pääsee niihin totuttelemaan....vähän jänskättää, vaikka kovin edellisistä poikkeavia en valinnut, mutta jotakin erilaista nyt vähän kuitenkin näissä uusissa on.


Kevät on usein myös sellainen ajanjakso, kun tulee olo, että kaipaisi kipeästi jotkin uudistumista, pipokauden jälkeen hiukset ainakin kaipaavat kampaajan käsittelyä, jospa se olisi sitten se seuraava asia johon paneutua. Mallikin olisi jo valittuna, mutta vähän mietityttää, sopisiko se, viihtyisinkö siinä mallissa sitten kuitenkaan ja ottaisiko väriä tai raitoja myös??Mukavaa & aurinkoista viikonlopun jatkoa!!

1 kommentti:

  1. Suksia harkitsin minäkin, mutta mies ei suostunut auttamaan ostoksen suhteen, niin jätin sen nyt taas kerran mielestäni. Aika teknistä nykyään nimittäin noiden sporttivehkeiden hankinta. Ensi viikko töitä ja sitten loma. Jos tätä vauhtia mennään, niin lumet ovat jo sitten historiaa tai ainakin ladut.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos