Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 5. tammikuuta 2019

Joulukauden päätös

 
Joulukauden päätös; Loppiainen 

Takanani kolmipäiväinen ihka ensimmäinen työviikko uudessa työpaikassani! Tämä viheliäinen flunssa vaan vaivaa edelleenkin, olo on tukkoinen ja iltaa kohden puhti poissa, olisin kovasti mielissäni jos tämä tästä jo alkaisi helpottaa!!Eilen tapasin töiden jälkeen ystävätärtäni, kävin vielä ihan pikkiriikkisen ostoksilla ja sitten kunnon kuulumisten vaihtoa lämpimien teekupposten ja ihanien leivonnaisten äärellä, mikä mukava tapa päättää työviikko;) Oloni oli flunssainen ja kun palasin kotiin, eikä olo ollut kehuttava, epäilin heti, että lämpö oli alkanut nousta, koska silmiä pisteli ja olo oli ihan nuutunut ja palelin, kuumelääkettä ja peittoa korville ja unta, ja päälle vielä yöunet, ei kivaa, mutta minkäs teet?


 
 

 
Jo eilen aamulla aloin karsia joulukoristeita pois ja homma jatkui/jatkuu vielä tänäänkin, eilisen myöhäisillan aikana kuusi oli purettu koristeista ja siirretty terassille odottamaan roska-alueelle vientiä, tämän havaitsin,  kun aamulla heräsin ja huomasin, että olkkarin lattialla oli ilmestynyt laatikon päälle sähkökynttilät ja kuusen koristeet alla olevaan laatikkkoon ?? ihanaa ...vältyin siis itse kyseiseltä puuhalta;) Tykkään kuusesta tosi paljon ja pidän sitä mielelläni ainakin Loppiaiseen, joinakin vuosina on ollut pidempäänkin, jos on säilynyt hyvin ja alkanut "kukkia" mutta Nuuttina nyt ihan viimeistään sen on aika poistua kodista. Nyt kuusessa oli havaittavissa jo melko pian kuivumisen merkkejä ja olikin sovittu, että se laitetaan tänä viikonloppuna jo pois.

 
Kyllä tämän olikin jo korkea aika lähteä....sen verran neulaset jo varisivat...

Tiedättekös, että kolmessa työpäivässä ehtii jo vaikka ja mitä; Oppia lähimpien työtovereiden nimet, kertoa vähän itsestään ja oppia uusista työkavereistaankin yhtä ja toista, istumaan kokouksissa ja tutustumaan yrityksen työkulttuuriin ja tapoihin, löytämään toimistosta aamuisin oman työpisteensä ja tietää minne suunnata kun on lounasaika, ihan hyvin kolmen työpäivän saldoksi, eikös vaan? Perehdytykseni on hyväsää vauhdissa ja on mielenkiintoista ja kivaa oppia paljon uutta, tykkään;)Tänä viikonloppuna Helsingissä on jälleen Lux valokarnevaalit, entistä laajemmat ja ne ovat levittäytyneet Finlandia talolle saakka, ystävättäreni kyselikin minulta eilen, että olisinko kiinnostunut niistä tänä vuonna ja kyllä minä olisin, mikäli hän ei ole ehtinyt suunnittelmaan itselleen jo muuta ohjelmaa tälle viikonlopulle, niin ehdottomasti olisi kiva päästä katsastamaan ne tänäkin vuonna.

Info - Lux Helsinki

Info - Lux Helsinki

Mielestäni talveen, viileisiin iltoihin ja flunssaiseen oloon sopii loistavasti hyvin haudutettu tee. Minä olen etupäässä kahvin juoja, mutta juon myös teetä ja olen tykästynyt kovasti Forsmanin laajoihin valikoimiin. Tässä flunssaisena on tullut juotua yksi jos toinenkin mukillinen kuumaa teetä, höystettynä hunajalla ja sitruunalla ja/tai limetillä, kohentaa oloa ja tekee hyvää jos kurkku on kipeä. Juomme kyllä teetä muulloinkin kuin vain flunssan vaivatessa, aamupala-ja iltapaln yhteydessä, silloin valitsemme aina mustan haudutettavan itämaisen teen. Juotko sinä teetä, miten ja mistä midät eniten? Olen maistanut myös vihreää teetä, mutta se ei oikein ole omaan makuuni, kovin yrttiset eivät myöskään, pidän enemmän näistä ihanasti tuoksuvista ja maistuvista makutee valokoimista.

 
Hyvää joulukauden päätöstä ja Loppiaista kaikille!!

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos