Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 11. tammikuuta 2019

Viikonlopusta virtaa


Viikonloppu

Taas on viikko kulunut ja ollaan perjantaissa, monille siinä viikon parhaimmassa päivässä. Viikonloppu edessä ja aikaa ulkoiluun, perheelle, ystäville tai ihan juuri sille,  mille nyt kukin viikonloppunsa haluaakaan pyhittää, aika kiva fiilis siis! Minä päätin töistä lähtiessäni valita vähän toisen reitin kuin totutusti ja kävellä vähän,  ennen kuin hyppäisin bussiin ja kaunis iltapäivän aurinkokin vielä paistoi kauniisti, niin mikäpä siinä oli lähteä kävelemään...hyppäsin monen monta pysäkkiä myöhemmin bussiin kuin mitä tavallisesti ja jäin kaupalla bussista ja jatkoin loppumatkan kotiin kävellen, minulla on selkeästi tarve päästä ulos raittiiseen ilmaan, olen viikollakin jo aiemmin käynyt yhtenä iltana kuvaamassa ja toisena iltana lähdin varta vasten iltakävelylle...olen aika tyytyväinen itseeni, koska niin helposti tulee "sorruttua" loikoilemaan sohvalla  ja jäädä tuijottamaan iltaisin telkkaa. Ei tämä kävely/ulkoilu nyt varsinaisesti mikään uuden vuoden lupaus ole, mutta jotakin sinnepäin kuitenkin;)


Nyt pitää toivoa, että tämä talvinen kauneus ja pikkupakkanen jatkuisivat viikonlopun ajan, että olisi aikaa nauttiakin niistä. Kuten aina vuoden vaihtuessa on monilla tapana ikään kuin aloittaa puhtaalta pöydältä ja tarkastella omia elintapojaan, ajatteluaan ja toimintaansa ja hyvässä lykyssä tehdä pysyviä muutoksia, korjausliikkeitä tai edes kiinnittää enemmän tiettyihin oman elämänsä epäkohtiin tai huolenaiheisiinsa enemmän huomiota ja kenties aloittaa joku, vaikka pienen pienikin panostus itseensä ja teveyteensä, koskaanhan ei ole liian myöhäistä aloittaa  ja pienikin satsaus on alku jollekin uudelle tai jopa pysyvälle hyvälle muutokselle.


Positiivisuus

Positiivisuus on yksi iso voimavara ihmisille, sen voimalla pääsee jo pitkälle. Jokainen meistä tietää, että negatiivisuus luo negatiivisuutta myös ympärillään oleviin, nuiva, takakireä ja kaikkeen nuivasti suhtautuva tyyppi saa kanssaihmisetkin helposti mukaansa tyytymättömyyteensä ja se on huono juttu, se!! On selvää,  ettei kukaan aina ole positiivisuuden ja optimistisuuden perikuva, kaikilla on joskus ns.huono päivä, väsyttää, murheita tai vain alavireinen ja vetämätön olo, mutta silloinkaan ei pitäisi tartuttaa sitä omaa pahaa ja epämukavaa oloaan muihin.


Itse toivoisin pääseväni jo vihdoin kunnolla  kuvaamaan luontoon, flunssa on rajoittanut menemisiäni, vaikka ulos kävelemään ja kuvaamaan on mieli tehnyt useampaan kertaan, mutta jos nyt tänä viikonloppuna jo olisi riittävästi parantunut ja sää suosisi, Millaisia suunnitelmia sinulla on viikonloppuusi? Itse saan virtaa luonnossa liikkumisesta ja valokuvaamisesta luonnossa.


Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua sinulle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos