Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 3. tammikuuta 2019

Vähän hemmottelua ihan itselle

Moni järjestää läheisilleen ja /tai ystävilleen hemmottelua, yllätyksiä tai jotakin kivaa, mutta kuinka moni muistaa hemmotella myös itseään??Aika harva, ainakaan säännöllisesti.. tai edes joskus, .minä päätin tehdä niin heti pyhien jälkeen. Sain lahjakortin edellisestä työpaikastani läksiäislahjaksi ja päätin, että käytän sen johonkin kivaan, ostin tosi mieleisen talvitakin alennusmyynnistä ja kun rahaa vielä lahjakortille jäi, päätin ostaa ihanan hemmottelupaketin itselleni, jota "himoitsin" jo ennen joulua, kun näin niistä mainoksen Stoccan joulukuvastossa.


Hemmottelupaketin ulkonäkö oli jo sellainen , että se miellytti kovasti omaa silmääni. Paketteja oli paria,  kolmea eri kokoa ja niiden sisältö poikkesi hieman toisistaan. Tuoksuttelin myyjän avustuksella eri pakettien sisältöä, varmistuakseni ettei tuoksuallergiani ärsyyntyisi tuotteiden liian voimakkaista tuoksuista. Pelkoni oli turha, pidän kovasti yhdestä tietystä vihreästä väristä ja voittekin jo varmasti arvata, että juuri se valikoitui siksi jonka hankin itselleni. Sarjassa oli myös turkoosi, vaaleanpunainen ja joulupunainen setti myynnissä myös, tosin joulun jälkeen ei ainakaan täällä pääkaupunkiseudun Stoccalta enää löytynyt ihan kaikkia settejä, olivat myyneet sen verran hyvin jo joululahjoiksi, eivätkä nämä setit myöskään olleet alennuksessa.


Kyseessä on siis Rituals sarja, oma pakettini sisälsi Vartalovoiteen,suihkuvaahdon, joka oli yllätyksekseni pakattu muotovaahdon kaltaiseen pulloon, erittäin helppo ja mukava käytössä, tuoksu- tikkuja ja vartalon kuorintavoiteen.Kaikki tämä on pakattu laatikkoon, joka on kuin koru, siitä jää ihana  säilytyslaatikko vaikkapa omille aarteille, pahvikotelo johon purkit on aseteltu laatikon sisään on täysin ekologisesti kompostoitava.Tämän kyseisen sarjan tuotteet ovat rauhoittavia.Oma kokemukseni nyt yhden käyttökerran jälkeen oli oikein miellyttävä, tuoksu oli juuri minulle sopiva, kuorintavoide sopivan mieto, huonetuoksuja en vielä ole testannut,( niitä voi käyttää muuten useampaan kertaan) ja itse asiassa en muuten kyllä vielä käyttänyt  ravitsevaa vartalovoidettakaan. Testattu on siis nyt hyvin miellyttävä vaahtoava suihkugeeli ja tuo vartalomkuorintavoide. Kyllä täytyy myöntää, että ihan tavallisesta suihkusta käynnistäkin voi kivoilla ja itselle mieleisillään tuotteilla tehdä astetta mukavamman ja nauttinnollisemman.


Täällä on ollut nyt muutaman päivän ihan kunnon pakkanen yli -10-astetta ja siihen vielä tuuli päälle, niin seuraavaksi pakkasen kuivattamaan ihoon aion kokeilla Rituals sarjan vartalovoidetta, en ole kauhean kova kroppaa rasvailemann, sensijaan jalka-käsivoiteita sitäkin enemmän tulee käytettyä ja kasvovoiteita pintakuivalle ihotyypilleni. Onko sinulla hyväksi koettuja tai ihanin hemmotteluhetkiin varattuja luottotuotteita tai onko sinulla ylipäätään tapana hemmotella itseäsi? Moni kokee kampaamo, kosmetologi, mani-ja/tai pedikyyritkin ihanaksi omaksi ajaksi ja vähän jopa luksukseksikin, erilaiset hieronnat tai erilaisista spakäynneistä nyt puhumattakaan ja ne ovatkin oivallisia lahjaideoita ja nykyisin suosittujakin.

2 kommenttia:

  1. Kun tyttäret muuttivat kotoa pois, huomasin aluksi aika vaikeaksi käyttää rahaa itseeni. No, olen parantanut tapani ja nyt sujuu liiankin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten ollessa pieniä, usein osteli heille kyllä yhtä ja toista, mutta harvemmin itselleen...mutta kun lapset aikuistuivat, niin nyt osaa jo hemmotella joskus itseäänkin;)

      Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos