Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 22. tammikuuta 2019

Talven tuntua ja työyhteisö

Ja kylläpäs oli vilakka aamu ihan täällä pääkaupunkiseudullakin sai tuta talvista keliä...kun aamulla katsahdin mittariin, niin kyllä kieltämättä mietitytti, kun eipä ole vielä ennen tätä aamua täällä ollut näin kylmää. Mittari oli painunut yli parinkymmenen pakkasasteen ja minulla on jonkin verran työmatka kävelyä, josta toki pidän, mutta näillä pakkasilla ei edes kunnon vaatetus auta jos bussiakin pysäkillä odottelee useamman minuutin ja päälle sitten kävelee vielä jonkun matkaa!!Kieltämättä olin aikas jäässä töihin päästyäni.


Töistä kotiin lähtiessäni, oli niin kaunista ja pakkanen sentään jo vähän lauhtunut aamun lukemista, oli ihan mukavaa kävellä, mutta kyllä sitä mielellään bussiinkin hyppäsi;) Kuten olen postaillutkin jo aiemmin, että tässä uudessa työssäni tulee eteen nyt ihan uusia työtehtäviä, mikä on mielenkiintoista, mahdollisesi haastavaakin, mutta myös tosi virkistävää. Vaikka eteen tulee asioita joista en juurikaan tiedä mitään, niin niihin on kiva tutustua ja päästä oppimaan ihan uusia juttuja.


Tiedän kyllä, että näin alussa uudessa työssä joudun kyselemään paljon ja tämä onkin itselleni aika uusi juttu, monien muiden rinnalla, sillä olin pitkään edellisessä työssäni ja työpaikassani, osasin työni ja talontavat ja olin  monessa mukana, nyt tilanteeni on toisin, olen noviisi, en tiedä, kyselen, opin, mahdollisesti mokaankin, ennekuin opin, mutta huojentavaa on, että apua, tukea ja neuvoja saan tarvittaessa. Uudet työtoverini ovat kokeneita ja olleet positioissaan pitkään, onneni olikin päästä näin kokeneeseen porukkaan ja toki tuntuu kivalta, että minuun luotetaan ja annetaan tehtäviä joissa saa oikeasti hypätä "junan kyytiin" heti. Istun palavereissa, joissa keskustellaan asioista joihin olen aiemmin tutustunut vain  muiden infotessa muille niistä, mutta nyt olen mukana kertomassa mahdollisista mielipiteistäni ja ideoistani, jos minulla sellaisia asioihin on;)


Työyhteisöön kuuluminen taas on kiva juttu, uusiin ihmisiin tutustuminen samoin ja pikku hiljaa uusiin omiin työtehtäviin perehtyminen ja niiden oppiminen. On mielenkiintoista olla mukana suunnittelemassa, miettimässä ja toteuttamassa vaikka vain pieneltäkin osaltaan jotakin ihan uusia juttuja. Tällaisia pakkaspäivän mietteitä täältä päin tänään. Kuinkas siellä, onko ollut kunnon pakkaskelit?


Mukavaa pakkaspäivän iltaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos