Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Luonto pukeutui valkeaan

Talven ihmemaa
 

 

Eilen illalla alkoi sakea lumipyry, joka jatkui koko eilisen illan, yön ja vielä aamullakin ja niinpä lunta kertyikin melkoinen määrä ja luonto pukeutui puhtaan valkeaan kauneuteen. Lumisade oli aika kosteaa ja vaikka tiedostin ettei pitäisi lähteä digikameran kanssa kosteaan pyryyn, niin lähdin silti, koska halusin niin kovasti saada edes muutamia kuvia tuosta ihanuudesta. Tein ihan lähialueella kävelylenkin ja juttelin naapurustossa lumea kolaavan herran kanssa, säästä ja sen vaihteluista, jouluvaloista...koska heillä ja heidän naapurillaan on alueen kauneimmat ja tyylikkäimmät jouluvalot ja kehuin kuinka ne tuottavat koko lähinaapurustollekin varmasti joulunaikaan kovasti iloa;) Olin kuvauskävelyltäni tullessani tyytyväinen ja virkistynyt ja sain edes muutaman talvisen kuvan.


Neitseellinen valkeus ympäröi kauniisti koko luontoa, kun aamulla lähdin töihin, napsin pysäkille kävellessäni useita kännykkäkuvia ja olisin tosi mielelläni jäänyt  ulos kävelemään pidemmäksikin aikaa ja kuvailemaan huippu kauniita puita lisää...vähän sairastelusta...

Silmätulehdus alkoi talttumaan heti lääkkeet saatuani ja flunssakin on jo parempaan suuntaan menossa, vaikka juuri töistä tullessani luinkin lehdestä, että influenssa epidemia on alkanut...no ehkäpä olin ensimmäisten sairastuneiden joukossa ja toivottavasti tämä sairastelu on nyt taaksejäänyttä....ja uusista työjutuista...

Töistä sen verran, että monen moisissa palavereissa olen jo saanut olla mukana, uusia mielenkiintoisia asioita tulee koko ajan eteen ja hei minähän olen ihan innoissani, kiva päästä oppimaan ja tekemään jotain ihan uutta ja erilaista...minullahan on toki vielä perehdytys menossa ja paljon oppimista, mutta on ilo huomata, että kokonaisuutta on mietitty ja minut on otettu tiimin kokonaisvaltaiseksi jäseneksi ja olen jo monessa mukana, tuntuu siis kaiken kaikkiaan mukavalta ja jopa vähän jänskältäkin;)
Vaikka työpaikan vaihdos on iso juttu, niin paljon on merkitystä sillä, miten uudessa paikassa sinut otetaan vastaan ja millaisen työyhteisöön päätyy. Miettiessäni viime syyskuun loppua ja toisaalta taas tätä tammikuuta 2019 on tapahtunut aika isoja juttuja, mutta täytyy todeta, että olen hyvillä mielin ja loppujen lopuksi minulle kävi oikein hyvin, olen oikein tyytyväinen ja iloinen siitä mitä minulla nyt on, kuten sanottua asioilla on AINA tapana järjestyä ja muistakaa asenne, omalla asenteella on valtava merkitys!!


Kaino toiveeni:
Huomenna ollaan jo torstaissa ja ajatukset alkaa olla tulevassa viikonlopussa ja toiveet sään puolesta korkealla,  olisi kiva päästä kunnolla ulkoilemaan ja kuvaamaan päivänvalossa ja ihan huippua tietysti olisi,  jos olisi pikkupakkasella ja aurinkokin päättäisi näyttäytyä. Huomenna siis torstai ja torstaihan on toivoa täynnä!!


 
Ihanaa iltaa!!2 kommenttia:

  1. Täällä meilläkin oli satanut yö aikana paksun kerroksen lunta ja aamulla herätessä silmissä siinsi todellinen talven ihmemaa.
    Pikaista paranemista ja mukavaa loppuviikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, alan jo vihdoin olemaan kunnossa ja silmätulehduskin helpotti heti kun sai tipat.Mukavaa viikonloppua sinne!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos