Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 7. tammikuuta 2019

Kuin punasilmäinen kani

 Flunssa pitää otteessaan yhä vaan...

Hyvää viikonalkua, toivottavasti teillä viikonalku on startannut mukavasti. Minä sen sijaan heräsin siihen, etten saanut kunnolla silmiäni auki ja aavistin heti mistä oli kysymys...tämä flunssa ja sen kaupanpäälisiksi nyt sitten silmätulehdus. Näky joka kylppärin peilistä tuijotteli aamutuimaan, ei ollut kaunis, silmät punaiset ja turvonneet silmäluomet ja rähmineet oikein kunnolla, huoh!! Ei muuta kuin yhteydenotto työterveyslääkärin pakeille ja en päässyt lähimmälle, kun paikalla ei tietenkään juuri tänään sattunut olemaan ollenkaan lääkäriä, joten  liikkeelle aamuruuhkaisiin julkisiin...mitä mahtoivat kanssamatkustajat tuumata minut nähdessään??


En tiedä, enkä ehkä haluaisikaan tietää, sillä näytin joko siltä, että olen ollut juhlimassa junioreiden kiekkokultaa, tai viettänyt muuten vauhdikasta ja venähtänyttä viikonloppua. Sain lääkäriltä reseptin silmätipoista, joita nyt sitten annostelen tiuhaan tahtiin molempiin kaninsilmiini ja toivon todella, että huomenna minut jo erottaa kanista.(Minulla ei ole muuten mitään kaneja vastaan, päin vastoin; se että vertaan itseäni kaneihin punasilmäisyyteni vuoksi, niin siitä nöyrä anteeksipyyntöni niille. Ne ovat tosi söpöjä ja meilläkin on ollut joskus lemmikkinä kani;)


Olen varmaan aika rasittava muiden mielestä sairaana  ja koska onneksi sairastan harvoin, niin en millään jaksaisi olla kipeänä kotona, Tämä Tapaninpäivästä jatkunut flunssa on tosi sitkeä pirulainen ja ilomielin soisin sen jo hellittävän. Ei ollut myöskään mitenkään kiva, ilmoittaa uuteen työpaikkaan, etten pääse jatkamaan perehdytystäni tänään, kun flunssa vei nyt sitten kuitenkin voiton, mutta eihän tälle tietenkään mitään voi ja huomenna yritetään taas olla ruodussa. Tällaiset takapakit kyllä laittavat myös asiat oikeisiin mittasuhteisiin ja saavat ajattelemaan miten onnekas saakaan olla ollessaan terve ja elinvoimainen.


Kuinkas siellä, oletteko säästyneet flunssalta? Itse en ole Netflixin kuluttaja, mutta muistuipa mieleeni kirjat, jotka on jo pariin kertaan uusintalainattukin, sillä ne jäivät jouluvalmisteluiden ja joululahjakirjojen vuoksi unholaan ja nyt ne muistuivat taas mieleeni, joten taidanpa viettää tovin jos toisenkin niistä jonkun parissa, lukeminen on oiva ajanviete sairaanakin,  jos vain jaksaa lukea ja toinen juttuhan olisivat oivat äänikirjat, joita olen itsekin miettinyt, että pitäisikö sellaisia kokeilla? Onkos siellä äänikirjojen kuuntelijoita ja millaisilla kokemuksilla?

Toivottavasti tervettä viikkoa kaikille!
 
1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos