Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 24. tammikuuta 2019

Hiihtää olisi kivaa, mutta leffaan olen menossa

Kohti viikonloppua

Viikko alkaa olla loppusuoralla  ja viikonloppu lähestyy. Säätilat sahaavat "eessun taassun " ja itsekin toisaalta nauttii kauniista talvesta, mutta ajatukset karkailevat myös silloin tällöin jo kevääseen ja kesäänkin;) Kyllä sitä vähän mörri tuntee näin talvikaudella aina välillä olevansa ja jähmeä myös saamaan mitään töiden jälkeen oikein toimeksikaan. Itselläni on vaikka ja mitä ajatuksia siitä, mitä pitäisi..niin tai oikeastaan mitä voisi tehdä, mutta ai kun on vaikeaa päästä toteuttamisen asteelle...haluaisin oppia /opetella neulomaan tumput tai sukat, ohjeita on jo kaivettu esiin ja ihan varmasti (ehkä) pystyisinkin siihen, ja langat ja puikot, jopa silmukoiden luomistakin yhtenä iltana jo tein, mutta sitten homma taas kosahti ja taas odottelen uutta innostuspiikkiäni, milloinkohan se pistää minua, kenties jo tänä iltana??


Isompi projekti on jonkinasteinen vaatekaappien sisällön karsintaoperaatio, sillä tila vaan yksinkertaisesti loppuu, joten jottain tarttis vissiin tehdä?? Olen kova tyttö suunnittelemaan ja sitten kun  inspiraatio todenteolla ottaa vallan, saankin vallan paljon aikaan, mutta voin hyvin myös vetää niin sanotusti lonkkaa...kukapas ei? Ei vaan,  onhan niitä aivan uskomattomia tornadoja, jotka päivästä toiseen saavat aikaan ihan valtavasti, eivätkä malta olla jouten, no ehkäpä molempia tyyppejä tarvitaan, säilyy balanssi! Selailin myös talteen ottamiani jumppaohjeita ja reseptejä, erittelin myös vaatteiden joukosta liikuntavaatteeni, mutta eivät ole päälle asti vielä, huom, vielä päätyneet, ehkäpä sekin päivä koittaa;) Huomaatteko, tarkoitusperäni ovat kyllä ihan yleviä?


Taidan nyt viikonlopulla  siirtyä tuohon tornado moodiin ja saada pohtimiani juttuja eteenpäinkin. Mutta huomenna aion vähän hemmotella itseäni, aloitan viikonlopun ystävättäreni kanssa menemällä leffaan, koska olen viimeksi käynyt leffassa??...Mamma Mian katsomassa viime syksynä ystävieni kanssa, en minä siis usein leffassa käy, kiva päästä myös jutustelemaan kuulumiset. Toivottavasti sää on viikonlopulla kiva ulkoilua silmällä pitäen, sillä ulos on päästävä ja olisihan kiva ennättää pistäytymään vaikkapa kirpparillakin ja ehkä vähän ostoksillakin, jotain hyvää ruokaa viikonlopuksi.


Pitäisikö ne sukset nyt sitten hankkia??
 
 
Uskomatonta, että ensi viikolla ollaan jo helmikuulla, kevättä kohti, linnutkin sen jo tietää, sellaista on tinttien laulu. Helmikuussahan helistää?? Kaiketi se sitten tarkoittaa sitä sydäntalvea ja niitä kovia pakkasia, mutta nehän olivat jo, vai onko tulossa lisää, ehkäpä? Minuun iskee aina tähän aikaan ja lumisina talvina hiihtovimma, kyllä,  näen itseni hiihtelmässä hankia hilj...lleen, ei kun siis sivakoimassa voimani tunnossa ylämäkiä ja laskevan selkä köyryssä lumen pöllytessä mäkiä, niin tiedän tosi naurettavaa, mutta niin se vaan on. En tajua juurikaan mitään edes nykyajan suksista, karvat pohjassa ja käyvät keliin kuin keliin, eikä tarvi voiteluita, vapaatyyli, luistelu vai mikä, en minä vaan tiedä, mutta hiihtää olisi kiva, sen sentään tiedän. Kai minä sitten joskus eläkkeellä olen se  eläkeläinen,  joka hiihtää kauppaan kesät talvet?
 

 
 Mukavaa loppu viikkoa ja jos hiihdät, niin luistavia kelejä!!1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos