Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 29. joulukuuta 2018

Vuoden viimeiset päivät

SAIRASTUVALTA TERKKUJA

Terveisiä vaan täältä sairastuvalta, nimittäin kyllä siinä nyt niin kävi, että joku pöpö otti sitten sen niskalenkin minustakin...sairastan onnekseni todella, todella harvoin, mutta nyt tämä pöpö oli sitten niin voimakas, että minäkin sairastuin. Pientä lämpöä, nuutunut olo, kova nuha ja yskä, sekä kurkkukipu on taudin pääpiirteet ainakin minulla. Olen lukenut joululahjaksi saamiani kirjoja, syönyt herkkuja ja tänään olo oli aamusta sen verran parempi, että päätettiin lähteä katselemaan vähän alennusmyyntejä. Itselläni oli jo valmiiksi mietittynä mitä ihan oikeasti tarvitsisin ja mitä katselen. Talvikengät oli ostoslistalla ja ne löysin 50% alella, löysin myös neulepuseron ja neulejakun, molemmat ihan tarpeeseen ja tietysti myös kunnon alennuksilla.

Appelsiinin, sirtuunan, inkiväärin ja sitruunamelissan voimalla flunssapöpöjä vastaan!!


Jos olen huomenna paremmassa kunnossa menen katsomaan alesta talvitakkia ja kenties vähän kosmetiikkaa, yritän löytää ajattoman, hupullisen kunnollisen talvitakin, katsotaan löydänkö mieleiseni ja siihen sitten varmaan omat alennusmyyntiostokseni taitavat päättyä, koska muita tarpeita ei ole. Jos jaksaa kierrellä niin näin heti pyhien jälkeen voi kyllä tehdä ihan kelpo löytöjä, ja ainakaan tänään ei kauppakeskuksella ollut mitenkään mielettömästi ihmisiä liikkeellä, sai ihan rauhassa katsella, eikä kassoille syntynyt jonoja.


Flunssaisena ei ole tehnyt edes mieli kuvaamaan ja pari viime päivää ei kyllä muutenkaan ole olleet siihen edes mitenkään suotuisia, sillä täällä pääkaupunkiseudulla ollaan plusasteilla ja sää on sumuista ja kosteaa. Lunta taitaa olla sitten tulossa Uutena vuotena? Onkos teillä suunnitelmia jo Uudeksi vuodeksi, miten aiot ottaa vuodenvaihdetta vastaan? Tänä vuonna ei ole minkäänlaisia etukäteissuunnitelmia tehtynä, mutta äkkiäkös niitä tulee tai tehdään;) Tänä vuonna on puhuttu mielestäni erityisen paljon ilotulitteista ja siitä tulisiko niiden ampumista rajoittaa tai peräti kieltää tai pistää luvanvaraiseksi, ymmärrän hyvin lemmikkien omistajia joiden koira, kissa tai mikä muu eläin tahansa kärsii ja pelkää tulitteiden ja erilaisten paukkuvien ilotulitteiden ääniä, he hyvästä syystä ovat edellä mainittujen kieltojen ja rajoitusten kannalla.


Jotkut kaupungitkin ovat ilotulitteiden sijaan järjestämässä vaihtoehtoista ohjelmaa kaupunkilaisille; mm. Lasershown muodossa, monet ovatkin mielissään siitä, että roskaavat ja hintavat ilotulitukset ovat mahdollisesti jäämässä jatkossa vähemmälle. Mitenkäs teillä, hankitteko, ammutteko ilotulitteita ja valatteko tinaa? Olen miettinyt tässä vuoden viimeisinä päivinä niitä uuden vuoden lupauksia, joita olen harkinnut tänä vuonna tekeväni, onneksi on aikaa vielä vähän miettiä, sillä haluaisin tehdä sellaisia lupauksia joihin uskon sitoutuvani ja jaksavani myös pitää ne.


Kuten sanottua;  Uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet, ihan uusi tyhjä paperiarkki vuodelle 2019, uusi kalenteri ja uudet suunnitelmat-hienoa!! Voi ikään kuin aloittaa puhtaalta pöydältä ja maalata vuodestaan juuri sellaisen kuin itse haluaa. Millaisen vuoden sinä haluaisit itsellesi maalata, onko sinulla toiveita tai haaveita sen suhteen?

 
Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!!

1 kommentti:

  1. Karhunpoika sairastaa, häntäää!! hellikäämme...=) Rommia sekaan tuohon totiin suosittelee Sus'.
    Uudenvuoden kunniaksi aloitin uuden "normi"blogin, on jotenkin sisällä juttua enenmmän kuin runot kertovat, tervetuloa: https://ulvontaasudenpesasta.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos