Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 4. joulukuuta 2018

Valoa harmaan tihkusateiseen tiistaihin

Tänään on ehkäpä melkein inhokki säätiloista ikävin; harmaata, tihkusateista, hämärää ja kaikin puolin ankea keli...mutta, mutta ei tämä ihan koko totuus tästä päivästä kuitenkaan ole, sillä valoa on näkyvissä, noin niin kuin kuvainnollisesti edes. Tänään suuntasin siis aamusta pistäytymään mahdollisella tulevalla uudella työpaikallani. En edes sen tarkemmin tiennyt mitä käynti tulisi sisältämään, kuin että tapaisin mahdollisen tulevan esimieheni. Tapasin kuitenkin myös tiimin, jonka kanssa valittu henkilö sitten tulee työskentelemään ja he saivat esittää minulle myös kysymyksiä.


Hauska idea tehdä vanhoista villasukista keinutuolinmatto;)

Muutamia tarkentavia kysymyksiä minulle esitettiinkin, niin esimiehen, kuin tiiminkin puolelta ja nyt sitten vain jännäämään, kuka tai kumpi meistä kahdesta viimeisestä hakijasta tuon halutun paikan saa. Jännä ensi viikko(kin) siis tulossa. Jos en tule valituksi, niin sitten toinen hakija on ollut kyseiseen tehtävään sopivampi kuin minä ja sitten ns.vain uutta matoa koukkuun. Mielenkiintoistahan tämä on ollut;  saada nyt olla tällaisessa monipuolisessa hakuprosessissa mukana ja oppia paljon tästä nykyaikaisesta työnhausta ihan uutta, josta on ehdottomasti hyötyä...tämän prosessin myötä on oppinut itsestäänkin jotakin, kun "ähelsi" kyky- ja soveltuvuus testien parissa tovin jos toisenkin;) mutta tästä prosessista sitten lisää ensi viikon kuluessa.


Nämä kauniit kynttilälyhdyt löytyivät eräästä Loviisan joulukodista

Tänään olin tuon haastattelu/vierailun jälkeen vähän jouluostoksilla ja hakemassa ihanuuden, jonka olen toivonut jo useamman vuoden löytäväni ja eilen laitoin Googlen hakuun ja kas sehän löytyi lähempää kuin uskalsin toivoakaan, Kyseessä on siis iki-ihana joulukoristeiden klassikko: enkelikello! Meillä ei minun lapsuudenkodissani sellaista ole ollut, mutta ystävilläni sellainen on ja olen jo useampana vuotena sitä heillä ihaillut ja nyt vihdoin sain ikiomani, olen niin iloinen. Tiedän, että nettikaupoilla on ollut niistä nykyaikaisia versioita kaupan, mutta minä halusin juuri tämän perinteisen. Onko teillä enkelikelloa ja mistä olette sen saaneet/hankkineet?


Taidan tänään lämmittää vähän glögiä ja sytyttää enkelikelloon kynttilät ja ihastella sitä hetkisen;)
Sillä sitä saa valoa ja iloa, muuten yleisilmeeltään ankeahkoon tiistaihin. Jos oikein reippaaksi vielä illalla äidyn , niin saatan leipoa tortut pakkaseen, katsotaan nyt ...vaiko vasta huomenna?Valoa ja iloa tiistaihisi, kelistä huolimatta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos