Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 3. joulukuuta 2018

Vähän mietteitä ja to do - listan laadintaa

Joulukuu on nyt sitten alkanut, 1.adventti vietetty ja joulutouhut varmasti monessa huushollissa tavalla tai toisella aloiteltu. Minulla oli ilo vierailla eilen Loviisassa joulukodit tapahtumassa, tämä oli nyt jo toinen kerta kun osallistuimme ystävättäreni kanssa tuohon tapahtumaan ja ihmiselle joka pitää joulusta tuo tapahtuma on kyllä kirsikka kakun päällä ihan ehdottomasti ja kaiken ihanuuden kruunasi kaunis lumipeite, joka oli satanut edellisen illan ja yön aikana, aivan kuin olisi käynyt retkellä joulumaassa.


Näin viikon alkuun yritän miettiä itselleni puuhalistaa tälle alkavalle viikolle, Monia asioita olisi kiva saada taas eteenpäin. Aion ainakin kirjoittaa ja viimeistellä joulukortit, leipoa ja niin mitäs muuta?...no se jää nähtäväksi, mutta jotakin jouluun liittyvää nyt ainakin pitää saada aikaiseksi tai ei voi ehkä sanoa että pitää, mutta haluan saada määrättyjä asioita tehdyksi;)  Tänään täällä on harmaa ja hämärä päivä, nippa nappa asteen verran pakkasella, lunta ei oikeastaan voi sanoa maassa edelleenkään olevan, no vielähän tuota ehtii tulla moneen kertaan ennen kuin joulussa asti ollaan ja onhan niitä lumettomiakin jouluja viime aikoina nähty.


Poikkesimme eilen Plantagenilla, katselemassa vähän joulukukkia ja muutakin, tykkään kovasti joulukukista, mutta en vielä kuitenkaan ostanut niitä kotiin. Tänä vuonna haluaisin saada kotiin näitä uuden värisiä joulutähtiä, en tiedä mikä värin "virallinen" nimi on,  mutta minulle siitä tulee mieleen lohenpunainen, jos Plantagenista olisi sitä väriä löytynyt olisi kukka ehdottomasti lähtenyt mukaani, mutta ainakaan vielä niitä ei heidän valikoimissaan ollut, sen sijaan perinteisiä punaisia ja valkoisia kylläkin. Muutamia hyasintteja kotiin tulee vaikkakin suljettuihin lasitölkkeihin tai lasikuvun alle, koska meillä ei kaikille hyasintin voimakas tuoksu sovi. Amaryllikset hankin myös.Sain joulukortit kirjoitettua, muutama merkki lisää pitää vielä hankkia ja sitten vaan Postin joulukorttikuoreen kortit ja laatikkoon. Huomenna on sitten se työnhakuuni liittyvä vierailu mahdollisesti uudessa työpaikassani, odotan kyllä sinne pääsyä innoissani, on mielenkiintoista päästä käymään paikanpäälle;)


Vaikka olen kertonut pitäväni kovasti joulusta ja joulukoristeista, niin on yksi jouluun liittyvä juttu, josta en tykkää, en sitten yhtään ja ne ovat tosi kirkasväriset jouluvalot (enkä nyt tarkoita kauppojen tai muiden liikkeiden jouluvaloja, vaan ihan yksityiskotien) ja eniten ärsyttää jos niitä vielä on erivärisiä ja vähän sinne tänne kiedottuina hujan hajan ja jos ne vielä vilkkuvat, niin sellaiset jätän suosiolla muille, en pidä sellaisista ollenkaan. Usein myös vähemmän on enemmän pätee myös kaiken maailman jouluvaloissakin. Myönnän kyllä, että meiltäkin on löytynyt moniväriset ledit , kun lapset olivat pieniä ja kerran nuorena tyttönä ostaa päräytin punaiset joulutähtivalot, jotka laitoin ikkunaan;) Ajat muuttuu ja oma makukin vuosien varrella;)

 
Kaikki tämänkin postauksen kuvat on otettu eiliseltä Loviisan reissultani

Oikein kivaa viikkoa teille kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti huominen vierailusi uudessa työpaikassa on mukava <3 Mukavaa viikkoa Sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä uutta työpaikkaa, olin vain tutustumassa mahdolliseen uuteen työpaikkaan;)Vierailu oli kiitos oikein miellyttävä kyllä.

   Poista
 2. Iiik, ihunia kuvia<3
  Nääpistin toiseksi viimeisen, mulla on sellainen kansio minkä kuvat laitan pyörimään näytönsäästäjänä kun kuuntelen musaa. En siis julkaise kuvaa missään, printtaa nitä tms.
  Oikein hieno luminen kyntiläkuva, kiehtova, 10pistettä ja papukaijalle siemeniä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet löytänyt blogiini, tervetuloa ja kiva sekin jos kuvani miellyttävät;)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos