Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 31. joulukuuta 2018

Uudenvuoden aatto

 
 
Vuoden viimeinen päivä 2018

Vuoden 2018 viimeinen päivä, taas on vuosi vierähtänyt...mitä siitä jäi mieliimme? Täällä vuoden viimeisiä päiviä on leimannut flunssassa kärvistely, joka toivottavasti alkaa jo olla paranemaan päin, sillä ei tietenkään ole kiva sairastella. Mitä muuta kulunut vuosi sitten onkaan pitänyt sisällään? No ainakin sen huikean ihanan kesän, lämpimän ja pitkän, sanalla sanoen ihanan. Itselleni helmikuu on jäänyt jotenkin myös vahvasti mieleen, koska silloin ensi kertaa aavistelin, että työni saattaa olla loppumassa, vaikka asia silloin olikin vain etäinen aavistus, niin se kuitenkin jäi mieleeeni  epävarmuutena ja asia varmistui juuri ennen kesälomia, kesäkuun ihan lopulla.


Kuluneen vuoden loppupuoli tai oikeastaan puolet siitä oli itsetutkiskelun ja omien päämäärien tarkistelua, keskittymistä  työnhakuun, uskoa ja toivoa, että vanhan työn tilalle kyllä löytyisi uusi ja niinhän sitten löytyikin, joten sain huikean joululahjan, kun lopulta varmistui, että minut oli valittu uuteen työhön, tämä ilouutinen tietysti joulun ohella kruunasivat loppuvuoteni.


Vuoteen mahtuu lukematon määrä pieniä ja suurempia asioita joita oma vuosi on sisällään pitänyt ja blogin pitäjän on helppo lueskella mitä kaikkea vuosi onkaan pitänyt sisällään, vain selailemalla omia postauksiaan. Tänään moni tekee niitä uuden vuoden lupauksia taas tulevan vuoden osalle ja niin olen  miettinyt muutamia sellaisia itsellenikin, pysähdyin eilen pohtimaan pari realistista lupausta pitkästä aikaa näin uuden vuoden lupausten muotoon tälle tulevalle vuodelle 2019. Yritin keksiä mahdollisimman realistisia, toteuttamiskelpoisia ja itselleni sopivia asioita, joihin uskoisin kykeneväni sitoutumaan mahdollisimman hyvin vuoden ajaksi.


Yleensä uuteen vuoteen liittyy jonkinlaista juhlintaa, tai sovittuja tapaamisia, kyläilyitä, perinteitä ja sen sellaista, mutta tänä uutena vuotena meillä ei ole mitään etukäteen sovittua, flunssakin vähän sanelee mitä voi ja jaksaa...katsotaan, niin ja lupailtu myräkkä, jonka on ennustettu vaikuttavan uuden vuoden juhlintaan. Jotakin sentään olen tähän Uuden vuoden aattoon ehtinyt suunnitella, nimittäin jos sään puolesta ei innosta juhlahumua lähteä katselemaan tai piipahtamaan isolle kirkolle, niin voi ainakin nauttia hyvästä ruuasta ja tähtisädetikuista.


Odotan jo ihan "into piukeana" myös ensimmäistä työpäivääni uudessa työpaikassani ja työthän aloitan heti vuoden toisena päivänä, mukava aloitus lyhyellä viikolla. Työpaikan vaihdos, uuden talon tavoille oppiminen, uuteen työyhteisöön tutustuminen ja omiin jännittäviin ja uusiin työtehtäviin opetteleminen ja tottuminen, kaikkea uutta ja mielenkiintoista ja niin kivaa. Tästä kaikesta saatte lukea heti vuoden alussa täältä blogistani.Oikein iloista ja Onnellista Uutta vuotta kaikille uskollisille vanhoille ja myös uusille lukijoilleni!!

Iso kiitos teistä jokaiselle,  kun vierailette säännöllisesti tai epäsäännöllisesti täällä blogissani, olette suuri ilo, tavataan jatkossakin;)
 
 6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja niin kauniita kukkia♥ Sinulla alkaakin tuleva vuosi jännissä merkeissä, oikein paljon tsemppiä uuteen työhön! Mukavaa vuoden viimeistä päivää ja ihanaa uutta vuotta 2019, tuokoon se mukanaan kaikkea hyvää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde ja Oikein hyvää ja Onnellista Uutta vuotta myös sinulle!!

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta 2019 myöskin sinulle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos