Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Odottelua

Minä tulin eilen maaseudulta kotiin jouluvieraamme kanssa, vaikka eipä hän nyt mikään vieras ole, sillä hain siis äitini joulunviettoon meille;) Täällä me nyt ihastelemme kaunista talvista maisemaa, vaikka odottelemme, että tulisi pikku pakkanen, täällä pääkaupunkiseudulla tuli lunta maanantaina ja tiistaina ja vielä tänä aamullakin jopa ihan sakeasti, mutta aika märkäähän tuo oli, onneksi maa on valkeana. Minä sain kodin laitettua joulukuntoon jo ennen kuin lähdin käymään maaseudulla , joten me täällä alamme jo pikkuhiljaa vähän niin kuin laskeutumaan jouluun, vaikka vielä täälläkin puuhaa riittää;)


Huomenna taitaa olla  pasteijoiden leipomisen vuoro, pakastin on niin täynnä etten voinut tehdä niitä aiemmin sinne. Luultavasti teemme joulun ruokaostokset loppuviikon ja viikonlopun aikana , kuten vihon viimeiset lahjaostoksetkin ja sitten ihan viimeiseksi kannetaan kuusi sisään ja se koristellaan ja sitten vaan odotellaan aaton saapumista ja joulupukkia, heh hee;) Joulukuu on vähän sellaista odottelua, adventista, adventtiin ja aattoillan huipennusta, jännitys kipristelee monen monituisena päivänä, varsinkin tietysti lapsia ja muita joulusta pitäviä ja  ja tunnelma imee mukaansa meidät joulunviettäjät.


Vaikka aloitan aina omata mielestäni jouluvalmistelut hyvissä ajoin, en muista ihan hetkeen näin verkkaista joulunalusviikkoa, että ei ole mitään "paineita" tehdä sitä, tätä ja tuota, koska melkein kaikki valmistelut on jo tehty. Tykkään tällaisesta rennosta valmistautumisesta, mikä tänä vuonna on ollut ja syystä että olen ollut ns.vapaalla. Pyhien jälkeen alkaakin uusi vuosi sitten  ihan uusissa kuvioissa, menen heti alkuvuodesta uuteen työpaikkaani ja varmasti edessä on monia uusia juttuja ja sekös on mielenkiintoista ja jännääkin, mutta niistä sitten alkuvuodesta lisää. Mitenkäs teillä on tämä joulunalusviikkoa edennyt, onko joulustressiä? Toivottavasti ei! Monille viikonloppu on varmasti kiireistä ja toisaalta moni varmasti lähtee silloin myös joulumatkalle tai sukuloimaan ja kuka nyt minnekin joulunviettoon.


Oletteko muuten seuranneet blogien joulukalentereita? Niitä on moni tehnyt omaan blogiinsa.

 Mukavaa joulunalus viikon jatkoa!!
 

 

2 kommenttia:

  1. Oi miten kiva että pääsette äitisi kanssa viettämään yhdessä joulua♥ On kyllä mukava kun jouluvalmisteluja saa tehdä ilman mitään kiirettä:) Vielä on muutama lahja hankittava ja paketointiakin riittää, vaan ei mitään stressiä:) Leppoisaa joulun odottelua sinne teille♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos Päde ja samoin sinne mukavaa odottelua!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos