Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 25. joulukuuta 2018

Joulupäivän tunnelmia

Joulupäivä

Aatto on takanapäin ja joulupäivä käsillä, heräilin tapani mukaan varhain hiljaiseen kotiin, sillä kaikki muut nukkuvat vielä, aamun hiljaisuus, pimeys ja jouluinen tunnelma ovat ihan parasta , se ensimmäinen kuppi aamukahvia himmeän hämyisessä kynttilänvalossa keittiössä, kuusen vieno tuoksu, ah... ihan parasta jouluista tunnelmointia. Täällä on pakkanen eilisestä laskenut, ihan vain pariin asteeseen, eilen oli parhaimmillaan -13C!!Mutta saimme valkean joulun ja niin tunnelmallisen, huippu iso ja matalalla loistava kuu kruunasi aattoillan, hyvä oli pukin liikkua kuun valossa Petterin kanssa;) Läheiset koolla, hyvä jouluateria kiireettömästi ja yhteinen lahjojen jakaminen, ja ilo niistä, mitä voisi enempää toivoa?


Tänään saamme joulupöytään vieraan ja itse aion lähteä äidin kanssa pikku joulupäivän kävelylle, kun pakkanenkin on laskenut mukaviin ulkoilu lukemiin .Näin aaton jälkeisenä päivänä täytyy ihan todeta, että vaikka jouluun liittyy melkoisesti ns. etukäteisvalmisteluja ja muutakin puuhaa, niin kyllä itse ainakin nautin tänä(kin) jouluna siitä yhdessä olosta, rennosta oleilusta ja siitä, että kaikki oli hyvissä ajoin valmisteltu ja nyt voi vain keskittyä nauttimaan ja oleiluun, tykkään.


Toivottavasti teilläkin kaikilla on ollut mukavaa ja jouluista, sekä hyvällä mielellä kuorrutettua jouluaaton viettoa läheistenne kanssa, sitä soisi ihan jokaiselle. Oli kiva seurata miten joululahjat ilahduttivat saajiaan ja itse ilahtua myös omista lahjoistaan. Minua pukki muisti kahdella kirjalla, joita olin toivonut, ihanaa päästä tutustumaan niistä molempiin, kaikessa rauhassa konvehteja mutustellen;)Tänään joulupäivänä kannattaa hyggeillä; nauttia kynttilän lepattavasta liekistä, vetää oloasu päälle ja ne kaikista rakkaimmat villasukat jalkaan, mutustella piparia, niin ja tietysti konvehteja;) lämmittää muki glögiä, lukea kirjaa, käydä ulkoilemassa tai loikoilla, edessä kiva rauhallinen päivä ja herkkujen syöntiä, ihan parasta joulupäivää kaikille!!


Rauhallista joulupäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos