Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 13. joulukuuta 2018

Jouluisia löytöjä ja joulupuuhia

Tänään päätin piipahtaa vielä kerran ennen joulua kirpparilla kauppareissun yhteydessä ja voi sentään, taas kannatti käydä;) Minä suorastaan hullaannun joulukoristeista ja niitä on itsellänikin melkoisesti, mutta en pysty vastustamaan jos löydän jotain itseäni miellyttävää ja tänään sitten tein muutamia löytöjä. Löysin Weisteen kauniin posliinisen kauriin, unelman keveitä vanhanaikaisia joulukuusen koristeita palloja ja ikään kuin pisaran mallisia ison pussillisen, joulukuusen osto on edessä viikonlopun aikana, vaikka emme sitä ihan vielä sisälle tuokaan.
 Löysin myös kylppärin peilin alle rustiikkisen valkean tarjottimen suorakaiteenmallisen,  josta tuli rikkoontuneen lasihyllyn tilalle uusi, asettelin siihen meritähtiä, simpukankuoria ja meressä hioutuneita matkamuistoiksi kerättyjä kauniita kiviä, olen pitkään etsinyt siihen sopivaa ajopuuta tms, mutta tuo tänään kirpparilta löytämäni kapea puinen tarjotin oli kuin tehty siihen, hyvä löytö siis sekin.


On täällä muutakin touhuttu tänään kuin vain maleksittu kirpparilla, nimittäin joulusiivouksessa oli vuorossa kylppäri ja Wc, ei ihan lempparihommaani, mutta ai että miten hyvä mieli kun senkin on saanut tehtyä. Tapanani on tehdä kerran vuodessa sellainen oikein perusteellinen siivous kylppäri/WC:ssä normaalien viikkosiivousten lisäksi ja joulu on itselläni se ajankohta. Lienee lapsuuden kodin peruja nämä joulusiivous tapani, tosin itse noudatan sellaista sääntöä nykyään, että kaappeja ei tarvitse jouluksi siivota, kun emme niissä jouluamme vietä;) mutta kyllä minä matot mielelläni vien ulos pakkaseen ja ne tampataan, tulee niin ihanan raikas tuoksukin, kun saa raikkaat pölyttömät matot levitettyä lattioille.

 
Tämä hurmaava tonttutyttö löytyi kirpparilta myös tänään

Tänään sain vanhalta työkaveriltani myös kivan puhelinsoiton , jossa hän vielä halusi onnitella minua siitä, että sain työpaikan ja hän itse jäi samaan aikaan töistä pois kuin minäkin ja hänkin löysi uuden työn itselleen, että oli kiva jutella kuulumisia ja fiiliksiä, kuten olen kertonutkin , niin ihmiset ovat olleet aivan huippu ihania(ystävät, työkaverit ja te,  ihanat blogini seuraajat toki myös) jotka kaikki olette tsempanneet työnhakuni ja rekrytoinnin aikana minua, on kiva huomata , että välitetään ja ollaan aidosti toisen hankalissakin vaiheissa mukana ja luodaan sellaista kivaa fiilistä, tykkään ja arvosta, siispä iso, iso kiitos teille kaikille siitä.


Ihastuin näihin vanhanajan kuusenkoristeisiinTuntuu hurjalta, että enää ensi viikko ja sitten ollaankin jo joulussa, niin tämä aika vaan kuluu ja joka päivä on jotakin jouluun liittyvää puuhaa, mistä toki pidän, tänä vuonna on sopivassa suhteessa ollut nyt aikaa ja sitten sitä puuhaa ja myös hetkiä jolloin olen voinut ihan vaan ottaa rennosti, lukea kirjaa, suunnitella, leipoa, ulkoilla, käydä jouluostoksilla päivällä, kun liikkeissä on mukavan rauhallista. Muistan kun jäin töistä pois ja useampi sanoi minulle, että koita tilanteesta huolimatta osata myös nauttia ja tuntuu, että otin kyllä siitä neuvosta vaarin.

Tämä rustiikkinen kapea puutarjotin palvelee nyt kylppärin peilin alla hyllynä


Tällaista täältä tänään ja huomenna sitten uudet kuulumiset taas; Mukavaa Lucian päivän iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Iiiiiiiiiihana poro!!!! Ja tonttutyttö vei sydänmen<3 Hitsi mitä löytöjä, olisin kateellinen jos sellaista tunnetta tuntisin tavaroista, nyt olen vain onnellinen puolestasi=)
    Muksaa joulunodotusta ja aika, se on kummallinen, juuri tänään puhuin kaverin kanssa että vuosi sitten plaaplaa, miten nää päivät vaan häviää?? ;O

    VastaaPoista
  2. Kyllä kirpparilöydöt oli ihana nappiin tänään! Kiitos joulunodotus toivotuksista, sitä samaa sinullekin.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos