Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Hyppy joulumaahan

Eilen illalla Hartwall Arenalla Kaija Koon konsertissa, ja kyllä Kaija on kova, hieno "spekttaakeli", pyrot, tanssijat ja vierailevat artistit ja itse Queen Kaija, hyvillä paikoilla yläkatsomosta oli huikeat näkymät ja Kaija ei pettänyt monipuolisella showllaan,  kannatti mennä, hyvä Kaija, tykkäsimme!

 
 

Tänään sitten ystävättären kanssa Loviisassa joulukoteja ihastelemassa, kameran akku oli heti aamutuimaan jo latauksessa, jotta sai reissulta napsittua kuvia. Loviisan joulukoteihin tutustuminen on melkeinpä elämys, jo sinällään se, että joku päästää täysin vieraat ihmiset kotiinsa tutustumaan, puhumattakaan, että on valmistanut kotinsa jo jouluiseen ilmeeseen ja mahdollisesti vielä kestitsee vierailijoita pientä korvausta vastaan glögillä, kahvilla ja joululeivonnaisilla on minusta hienoa, jos tuolla vierailulla ei tule jouluista oloa, niin sitten en tiedä mistä? Loviisan pienen kaupungin kauniit talot, huikaisevan erilaisine sisustuksineen ja kauniisti jouluun puetut kodit, tekevät ainakin minuun ison vaikutuksen, eikä voi kuin huokailla miten kauniita jouluisia ideoita kodeista löytyy, niistä jokainen vierailija varmasti löytää itselleenkin inspiraatiota toteuttaakseen itselleen joulun tunnelmia.

 
 
 
Jos on itse kova laittamaan ja puuhastelemaan jouluvalmisteluja, niin hetki poissa omista touhuista on varmasti vierailun arvoinen. Joulunalus aikaan on tarjolla niin paljon ihania tapahtumia, nähtävää, koettavaa ja katseltavaa aisteille, että on jopa vähän hankalaa valita monipuolisesta tarjonnasta. Tarjolla on erilaisia myyjäisiä, markkinoita, joulukonsertteja, kauneimpia joululaulu tapahtumia, joulukatujen avajaisia yms, yms jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin.

 
Lilla Ljuvan hurmaava keittiö, joulukoti jonka saatatte muistaa nähneenne MTV:n Suomen kaunein koti finalistinakin!
 
 
Tässä Lilla Ljuvasta löytyvästä taideteoksesta löytyy pääkallo tarkkasilmäisimmille?!
 
 
Kuninkaanlammen ihastuttava joulukoti
 
 
 
Kuninkaanlammen jouluinen puoti löytyy pihapiiristä


 
Loviisa otti vierailijat lämpimästi vastaan ja kaunis eilen illalla satanut paksu lumikerros teki kaupungista joulumaan, tuli todella jouluinen fiilis, niin kaunista!!Riemuitsin puhtaan valkeasta hangesta kuin pieni lapsi! Vierailimme ystävättäreni kanssa myös viime vuonna Loviisan joulukoteja ihastelemassa ja ihastuimme, nyt oli monia samoja koteja mukana tapahtumassa, mutta mukana myös uusia ja ainakin sellaisia jossa me emme olleet viime vuonna vierailleet.


 
Kimmon joulumaan "pienoismalli"

 
Kokoelma Kimmon lumisadepalloja, sekä viime vuoden sokeripaloista koottu linna taustalla ja vanhasta nukkekodista loihdittu jouluinen talo


Kaikissa kodeissa joissa vierailimme oli ihan omanlaisensa jouluinen tunnelma, asukkaidensa näköinen ja tunnelma sen mukainen, Kimmon joulumaailma oli häkellyttävä kokonaisuus, olohuoneessa seisova joulukuusen mallinen teos oli täynnä mitä erilaisempia jouluisia yksityiskohtia minifiguureineen ja koko komeutta kiersi puksuttava joulujuna. Teosta on alettu suunnitella jo tammikuussa ja sen kokoaminen koko komeuteensa vei noin viikon. Samasta joulukodista löytyi huikea kokoelma erilaisia joulukoristeita vuosien varsilta, sekä itämainen huone, kannatti käydä tutustumassa.
Tämän keittiön tunnelma imaisi suorastaa joulutunnelmiin, niin harmonisen kaunis se oli!

 
Pitsiset pikkuliinat ikkunaan koristeeksi, kauniita, eikä totta??
 
Kransseja yksi vai useampi?
 
 
Piharakennuksiakin voi somistaa jouluisiksi!


 
Yksinkertainen on usein kaunista

 
Kuninkaanlammen tarjoiluita

 
 
Villa Limppu

 
Talon isäntä leipoo joululimppuja, joita voi halutessaan ostaa

 
Takana ihana vierailu todelliseen joulumaahan Loviisaan, mukavaa myöhäis iltaa ja alkavaa uutta viikkoa!!
 


2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea että joulumaailmani aiheutti tunteita. Tervetuloa taas ensivuonna kurkistamaan mitä kivaa keksin.... minua voi myös seurata facebook sivulla kimmonjoulumaailma laittelen jouluisia juttuja ympäri vuoden

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska, että löysit blogiini;)Kyllä joulumaailmasi oli niin huikea, että kyllä se jouluihmiseen jätti jälkensä, kuten itämainen huoneesikin, josta pidin hurjasti, tykkään kovasti itse myös itämaisesta tyylistä. Tutustun ehdottomasti myös Facebook sivuusi, mukavaa joulunodotusta sinulle!Niin ja kiitos kutsusta ensi vuodelle;)

      Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos