Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Aaton aatto

Aatonaatto

Nyt Joulu sitten todellakin on jo ihan nurkan takana...ja siltä tuntuukin, me kannoimme kuusen eilen sisään ja voi sitä suloista kuusen tuoksua, illalla keitin lantut ja tein lanttuhaudan ja lantuistakin tulee niin se joulun tuoksu, tänään paistettiin lanttu-ja porkkanalaatikot, perunalaatikko on ainoa jonka ostan kaupasta valmiina ja hieman tuunaan sitä, ehkäpä joku joulu vielä kokeilen imelletyn perunalaatikon tekoa ihan itse, onkos teistä joku perunalaatikon itse kokkailija? 
Joulun tunnelmia koristellen ja ruokia valmistellen

 
Tänään on paisteltu joulun laatikoita


Minulla odotti terassilla vielä kaksi jäälyhtyä, mielenkiintoista kumota ne muoteistaan ja katsoa kuinka ovat onnistuneet, niille löytyy paikat terassimme edestä aattoiltana, ihanaa kun on lumi maassa! Tänä vuonna oli taas kiva tehdä muutama jäälyhty, kun sattui nuo pakkaset, niin voi tällaisiakin DIY-juttuja tehdä. Tänään oli enää muutama pikkujuttu hoidettavana ja täälläkin aletaan rauhoittumaan jouluntunnelmiin.

Linnut saivat myös oman jouluisen ruokatarjoilunsaTäällä paistoi kaunis aatonaaton aurinkokin tänään ja pakkanen on kiristynyt, nyt illalla mittari näyttää jo -10C, nopeasti tämänkin päivä on edennyt jo iltaan ja nyt alkaa olla sitten aika rauhoittua joulun tunnelmiin, toivottavasti sielläkin on kaikki joulun valmistelut saatu päätökseen.


Toivotan teille kaikille lukijoilleni Ihanaa, tunnelmallista ja hyvää Joulua läheistenne kanssa  

2 kommenttia:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos