Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 1. joulukuuta 2018

1.adventti

Oikein ihanaa pikkujoulua, tänään monet meistä sytyttävät adventtikynttilät. Tästä se joulunodotus sitten oikeastaan starttaa. Eilen laitoin ensimmäisen kynttelikön, ikkunan väliin josta se loistaa valoa, ulko-ovi sai itse väsäämäni pikkulampuin koristellun kranssinsa ja keittiöön laitoin jouluiset verhot, niin ja se adventtikynttiläkin on otettu esiin. Tänään pitää juoda vähän glögiä ja napostella pari piparia. Miten sinä vietät pikkujoulua?


Tänään menen myös konserttiin ystävättäreni kanssa ja vuorossa siis Kaija Koo, odotan kivaa iltaa;) Eilen sain sitten myös sen työnhakuun liittyvän puhelun ja hakuprosessini etenee, tästä olen enemmän kuin iloinen, mikä aloitus viikonlopulle, ihan tavallinen perjantai muuttuikin yks`kaks tuon puhelun myötä huippu merkitykselliseksi. Ensi viikolla menen tutustumaan siis mahdolliseen uuteen työpaikkaani, Super jännää!!Siitä sitten lisää ensi viikon postauksessa.


 Pikkujoulu aamu valkeni täällä kauniina ja muutama aste pakkastakin oli mittarissa. Loistava sää siis ulkoiluun ja tänään on aloitettu monissa paikoissa perinteiset joulumyyjäiset, sellaisissa on ehdottomasti myös itse jossain kohtaa käytävä, poikkeaminen myyjäisissä on hyvä päiväkävelyn ohjelmanumero tai kahvilassa pistäytyminen ja höyryävän kuuma glögi tai joku muu joulunajan ihanista juomista, joissa maistuu ihanasti kaneli ja kardemumma nammm...

 
Tein vanhanajan lasipullosta kynttilänjalan adventtikynttilälle; minulla oli valmista puolukanoksa köynnöstä ja puna.- kullanväristä joulunauhaa, jotka kiepautin pullon ympärille ja lisäsin joulunpunaisen kynttilän pulloon ja avot valmista, näin helposti voi tehdä itselleen adventtikynttilänjalat. Ihanaa alkaa pikkuhiljaa fiilistelemään joulun tunnelmilla, koti valmistatuu vähitellen kohti joulua.
 
Oikein mukavaa 1.adventtia sinulle!
 
 
Ja tuli se joulukalenterikin sitten hommattua, tällä kertaa suklainen Lindtin kalenteri;)
 
 


1 kommentti:

  1. Työporukan kanssa eilen pikkujouluilua, ei nyt niinkään jouluisissa tunnelmissa. Ruokailtiin nepalilaisessa raflassa ja sitten vietettiin hotellin saunakabinetissa iltaa. Toisaalta, ehtii tässä vielä jouluilla muutoinkin! Olisin laittanut ulkolyhtyihin tulet tänään, vaan en löytänyt niitä mistään! Mihin lie mies ne piilottanut! Kysytään kun kotiutuu reissusta. Onnea jatkoon työnhaussa!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos