Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 9. marraskuuta 2018

Millainen on sinun tuleva viikonloppusi?

Perjantai, monien mielestä se viikon paras päivä;)Tähän viikonloppuun kuuluu monissa huusholleissa ainakin sunnuntaille isän juhlintaa, mitä muuta viikonloppuusi kuuluu vai onko suunnitelmat avoinna tai oletko päättänyt ihan vaan hyggeillä ja kotoilla ja antaa tulla mitä on tullakseen, se on myös välillä oikein hyvä vaihtoehto, ei aina tarvitsekaan olla mitään valmista sabluunaa, vaan voi ihan vaan antaa mennä. Vähän itseänikin jo huvittaa kun varmaan lähes jok´ikisessä postauksessani puhun säästä, mutta kun se nyt vaan sattuu olemaan, niin olennainen asia, että siitä tulee ainakin melkein joka kirjoitukseeni maininta. Mutta tänäänkin ainakin täällä pääkaupunkiseudulla säätila on kostea ja harmaahko, ei tosin ihan yhtä ankea kuin parina viime päivänä, mutta sateista viikonlooppua on kaiketi ennusteltu. Olisi jo pian kiva päästä taas ulkoiluttamaan kameraakin!Tänään on kuitenkin kiva päivä, minulla kun on joulukauden, eli pikkujoulukauden aloitusilt; firman pikkujoulut, joista jo eilen mainitsinkin. Kiva nähdä työkavereita ja vaihtaa kuulumisia, odotan innolla jo heti näin aamusta, kun tätä postausta naputtelen.Toisaalta on kyllä jopa vähän hassu olo mennä työpaikan pikkujouluihin, vaikka en ole enää kuuteen viikkoon ollut edes töissä?!? Vaikka en olekaan ollut toimistolla olen edelleenkin työsuhteessa, joten minä kuulun niin sanotusti edeelleenkin kalustoon, joten juhlimaan mukaan vaan.Tiedän, että vastaan useamman kerran illan aikana kysymyksiin, miten mulla menee, oonko käynyt haastatteluissa,miten työnhaku sujuu ja miltä tuntuu olla kotona? Se ei kuitenkaan haittaa minua, kerron fiiliksiäni ihan mieluusti, ja tuntuu jopa vähän absurdilta, etten ole tosiaankaan ollut puoleentoista kuukauteen enää töissä.Onko sinulla tiedossa pikkujouluja ja oletko osallistumassa, vai jätätkö mieluummin menemättä? Pikkujoulut jakavat mielipiteet, on niitä jotka odottavat niitä tosi innokkaasti vuosittain, sitten on niitä jotka eivät koskaan ole innostuneita ja eivät halua osallistua ja se on ihan OK, ei kenenkään tarvitse osallistua vastentahtoisesti sellaiseen mikä ei itsestä tunnu mielekkäältä. Minä olen vuosien varrella kuulunut molempiin ryhmiin, olen osallistunut ja toisinaan jättänyt menemättä, useinhan osallistuminen on ollut kiinni ihan puhtaasti siitä mikä yleinen mieliala on juhlia kohtaan ollut, jos useimmat ovat olleet menossa, niin sitten itsekin on innostunut tai päinvastoin, jos moni on ollut sitä mieltä että ei osallistu, on omakin mieliala ollut sillä kannalla.


Viikonloppuun olisi kiva saada ujutettua aina jotakin piristävää, kivaa ja sellaista joka tuntuu kivalta tekemiseltä, sellaista josta itse pitää, mitä ikinä se sitten itse kullekin onkaan. Olen alkanut jo pikkuisen miettimään ...joo tiedän tämä ärsyttää monia, eli siis miettimään tulevaa joulua ja suunnitteilla on se askarteluilta josta olenkin jo aiemmissa postauksissani kirjoitellut, useimmille lienee Pinterest tuttu, eli sivusto josta löytyy vaikka ja mitä , leivonta, ruoka ja askarteluvinkkejä ja ideoita myös kasapäin jouluvalmisteluihin, ellet vielä ole tutustunut, niin suosittelen käymään vilkaisemassa.


Mä taidan nyt alkaa henkisesti ja ihan konkreettisestikin  miettimään tulevaa pikkujouluiltaa ja  ryhtyä silityspuuhiin... Oikein mukavaa viikonloppua ja tee sitä mistä tykkäät;)4 kommenttia:

  1. Mukavaa pikkujouluiltaa Siulle <3 Mekin korkataan tänään ystävän kanssa kuoharipullo juhlan kunniaksi :) Toivottavasti ei ole huomenna paha olo, kummallakaan ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos;)Samoin sinulle ja ystävättärellesi! Ja toivossahan on sen huomisenkin suhteen hyvä olla;=)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia. Tänään on siivouspäivä ja illalla hyggeillään puhtaassa kodissa. :-) Meillä on työpaikan pikkujoulut kuun lopulla. Kivaa pikkujouluiltaa sinne. -Katja

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos