Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Marraskuista valohoitoa ja joulun tuoksua keittiöstä

Tänään aamupäivällä sai nauttia pilvettömästä taivaasta ja auringon paisteesta, niin toivottu säätila, lähdinkin siis ulkoilemaan ja kamera mukana, kuinkas muuten? Ja onneksi tuli lähdettyä, koska jo iltapäivästä pilvet ilmestyivätkin taas taivaalle ja alkoi tuulla. Istuin hetken kalastajien rantaan kyhäämällä penkillä ja katselin merelle ja ihailin sinistä taivasta ja olo oli kertakaikkisen rentoutunut ja onnellinen, se sana fiiliksestä juuri sillä hetkellä tuli ensimmäisenä mieleeni. Ihmettelin ihmettelemästä päästyäni siellä luonnon helmassa marraskuista keliä ja pohdin, että koska meri mahtaa jäätyä, sikäli mikäli se jäätyy? Ja näkyipä siellä vielä yksi uimarikin sunnuntai aamustaan nauttimassa?!!

Ellen tietäisi että yllä olevat kuvat on otettu, tänään 18.11.2018, niin en kyllä ihan heti veikkaisi marraskuuta niiden kuvaus ajankohdaksi. On mielenkiintoista ja jännääkin seurata koska saamme lunta etelään ja onko Joulu valkea? Joulusta tulikin mieleeni, että eilen jatkuivat jouluaskartelujen esivalmistelut..tein muutaman kranssipohjan koivunoksista valmiiksi,  joihin sitten aletaan kiinnittämään pieniä varpunippuja joista pitäisi kranssi muodostua? Huomenna olisi tarkoitus tehdä sitten ensimmäiset askartelut, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi?


 
Huomenna matkataan jälleen pikku pikavisiitille maaseudulle,  ollaan vähän apuna hoitelemassa asioita ja laitetaan vähän jo jouluntuntua sinnekin,  näin hyvissä ajoin koska äitini tulee meille joulunviettoon, mutta on toki kiva, että hänellekin laitetaan omaan kotiin se jouluinen tunnelma. Itse aion tänään aloittaa nyt myös ne joululeivonnaisten tekemiset pakastimeen ja englantilainen hedelmäkakku on tarkoitus toteuttaa ihka ensimmäisenä.
 
 
 
 
Tänään on saanut valohoitoa ja kuunnella tuulen kahinaa kaislikossa ja nyt täällä tuoksuu joulu;) Joululeipomiset on nyt sitten aloitettu!!

 
 Mukavaa sunnuntai iltaa ja alkavaa viikkoa!!
 1 kommentti:

  1. Ensi viikolla varmaan leivon ekat kakut jouluksi pakkaseen. Siitä se joulun valmistelu alkaa. Oikeastaan ihan hyvissä fiiliksissä, ei mitään paniikkia!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos