Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 23. marraskuuta 2018

Konsulttia tapaamassa ja viikonlopun suunnitelmia

Täällä herättiin jostakin syystä tähän päivään tosi aikaisin, no sehän ei minua toki millään muotoa haitannut. Tänään siis olen menossa tapaamaan työnhakuuni liittyen konsulttia ja uskon, että käymme hänen kanssaan testitulokseni läpi, jännää!! Täytyy ennen hänen tapaamistaan tässä todeta, että testien tekemisen jälkeen olo oli hetken "kuin puulla päähän olisi lyöty" en oikein tiennyt mitä moisista testeistä ajatella, vaikka oletinkin etteivät ne ihan piece of cake osiota olisi, niin en ihan osannut aavistaa mitä tuleman piti ja toisaalta ihan hyvä varmaan niin.


Se on viikonloppu käsillä taas...mihin nämä päivät oikein karkaavat?...kuten jo eilen mietin, niin huomenna on tasan kuukausi jouluun...iik, no eihän tässä mitään hätää ole, enkä aio joulusta myöskään minkäänlaista stressiä todellakaan ottaa, vaan mennä hyvällä ja rauhallisella otteella kohti aattoa, kuulostaa hyvältä, eikös vaan? Toivottavasti toteutuskin on sitä;) Jouluvalmistelut onkin jo aloiteltu ja oikeastaan odotan jokaista puhaa mitä niihin liittyy ihan innolla, tykkään nimittäin puuhastella.


Joulunaskartelut ja leipomiset ovat ensimmäisten asioiden listallani ja niitäkin on jo aloiteltu. Keräsin mustikan, puolukan ja kanervan varpuja/oksia jo hyvän aikaa sitten, kuten myös käpyjä ja oksia, kävin ostamassa askarteluihin liittyviä materiaalejakin jo ja kävyt on jo maalattu valmiiksi.Tarkistin myös, että joululeivonnaisiin on kaikkia tarvittavia mausteita ja muita aineksia, jotta hommiin voi hyvän hetken tullen sitten vaan ryhtyä.


Vaikka työnhakuuni liittyvien testitulosten kuuleminen vähän mietitytti oli se myös äärimmäisen mielenkiintoista ja mukavaa. Olen nyt tavannut konsultin, joka kertoi minulle miten olin suoriutunut ja kaikki oli mennyt hakemani paikan suhteen mitä ilmeisemmin suhteellisen hyvin ja hän mainitsi, että olen vastannut juuri siten millaisen kuvan hän minusta oli saanut heti ensi tapaamisellamme ja se kuulosti korvaani oikein hyvältä. Osiot jotka eniten itseäni mietityttivät eivät painottuneet hakemaani paikkaan voimakkaasti ja testit ovat kuitenkin loppupeleissä vaan yksi osio hakuprosessia, niillä haetaan lähinnä vahvistusta hakijasta jo olemassa olevaan kuvaan hänestä kyseiseen tehtävään. Tapaamisestamme jäi oikein hyvä mieli ja sitten vaan odotellaan, mitä jatkossa ja seuraako sitä, prosessi jatkuu vielä;)Hyvää viikonlopun alkua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos