Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Keskellä viikkoa

Kepeää keskiviikkoa, mitähän sitä tänään keksisi? Taidan lähteä vähän kaupoille jouluostoksille, lähden aamusta ja vältän pahimmat ruuhkahuiput, teen ostoslistan ja vältyn myös turhalta päämäärättömältä haahuilulta. Ja näinhän minä sitten tein, oli jopa ihan miellyttävää käydä ostoksilla, kun ei mistään ruuhkista todellakaan ollut tietoakaan, sai ihan rauhassa katsella ja kierrellä, eikä edes ollut kassajonoja ja hei ei soineet joululaulut edes ostoskeskuksessa, moni ei pidä siitä että ne raikaavat jo marraskuun alusta aina jouluun saakka. Sain hoidettua jouluostoksianikin, joten niidenkin puolesta alkaa näyttää jo oikein hyvältä.


Minun pitää vielä tehdä pari askarteluihin liittyvää pikkujuttua ja sitten onkin vuorossa leipomisia. Ostin hyvissä ajoin jo ihka ensimmäisen adventtikynttiläni, minulla ei ole sellaista koskaan ennen ollu, tiedätte varmaan mistä puhun, sellainen 1-24 numeroin merkityn kynttilän,  jota sitten poltellaan 1:stä-adventista aina aattoon asti. Ajattelin myös tehdä hyvin yksinkertaisen adventtikynttilänjalan perinteisestä vanhanajan lasisesta juomapullosta ja somistaa hieman sitä, katsotaan millainen siitä tulee.


Tänään taidan hoidella myös lahjojen paketointia ja joulukortit voisi myös kirjoitella, näin nämä päivät vaan pikkupuuhailujen lomassa valuvat kohti joulua, Tämän päiväisellä ostosreissullani löysin niin söpön piparimuotin että se oli ihan pakko ostaa; tonttumuotin;) Nyt on niin aurinkoista, että taidanpas kipaista pikaisesti ulkosalla ja käydä ottamassa muutamia valokuvia tuossa lähimetsässä, huomenna voi olla jo harmaata ja pakkanen tiessään, joten eikun menoksi!


Lähellämme on  aikamoiset kalliot joihin talvisin kertyy upeita jääputouksia, olen kuvannut niitä usein ja kävin taaskin ne ikuistamassa, vaikka kuvia niistä on tullutkin napsittua useina talvina, niin silti joka talvi tulee otettua uudet kuvat, niin tänäänkin. Nyt jos koskaan huomaa sen, miten lyhyt on valoisaa aikaa päivästä, neljän aikoihin on jo melkoisen hämärää, melkeinpä pimeää, tuntuu ettei päiväsaikaan paljon ehdi tehdä mitään, miten kummassa sitä aina ennen on tähän aikaan vuodesta töistä tullessaankin löytänyt vielä virtaa tehdä yhtä ja toista vielä iltasellakin? Lumi maassa muuttaisi tilanne melkoisesti ja täytyykin sanoa, että joulun lähestyessä olisi kyllä kiva jos sitä lunta tulisi.

 
Mukavaa keskiviikko iltaa!!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos