Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 16. marraskuuta 2018

Kasvokkain

Tänään on taas oltu jännän äärellä, nimittäin työnhaku rintamalla, olin kakkos haastattelukierroksella ja tämä toteutettiin nyt sitten  f2f:nä. Tähän osallistuivat lisäkseni konsultti ja mahdollinen tuleva esimieheni. Olin toki valmistautunut etukäteen haastatteluun, eikä minua jännittänyt tippaakaan, oli kiva päästä jutustelemaan kasvokkain,  haastattelusta jäi ihan hyvä fiilis ja se sujui  mielestäni hyvässä hengessä. Monia asioita käytiin läpi ja paljon sai puhua, mikä minulta sujuu luonnikkaasti, ulospäinsuuntautunut kun muutenkin olen. Ensi viikon kuluessa pitäisi sitten selvitä mahdolliset jatkohaastattelut ja testit, jos sellaisiin pääsee osallistumaan.


Mitäpä kuuluu viikonlopun suunnitelmiin? No ainakin toivottavasti sitä aurinkoa, ulkoilua ja askartelua, siitä on viikonloppuni tehty. Miten sinä aiot viettää omaasi? Mielessäni pyörii vielä tuo aamuinen haastattelussa käyntini ja pohdin millaista mahtaisi olla aloittaa uudessa työssä ja työpaikassa, jos nyt niin onnekkaasti kävisi että tuon paikan saisin. Työpaikan vaihdokseen liittyy aina paljon uusia asioita; ensinnäkin uuteen työympäristöön, työhön ja työkavereihin tutustumiseen menee aina oma aikansa. Nyt tuntuu kyllä siltä, että olisin siihen jo ihan valmis ja se tuntuisi mielekkäältä ja jännältäkin. Nyt täytyy vaan pitää pää kylmänä ja jaksaa odotella.


Toki käyn läpi mielessäni ihan  haastattelutilannettakin ja sitä, että mitä ja miten kysymyksiin vastailin. Olivatko vastaukseni haastattelijoiden odotusten mukaisia, vai tuotinko yllätyksiä, jäikö heitä kohdallani joku asia mietityttämään, vai olinko heidän mielestään k.o paikkaan sopiva hakijakandidaatti? Näihin kysymyksiini odotan itse saavani ensi viikon kuluessa vastauksia, mikäli pääsen haastatteluni perusteella vielä jatkoon...jännää.


Itse olen sitä mieltä, että kasvotusten keskustelu on mieluisampaa, kuin pelkästään ns.kasvottomana tietojen vaihtaminen, toisesta saa jotenkin kokonaisemman vaikutuksen ja tutustuu henkilöön luontevammin aidossa kontaktissa, toisesta saa jotenkin paremman käsityksen, näin ainakin minä koen. Nyt olen taas askeleen lähempänä tavoitettani,  eli sen uuden työpaikan löytymistä. Olen nyt jo kahdesti ollut tilanteessa, jossa en ole pitkään aikaan ollutkaan ja molemmissa tilanteissa oli vähän samanlainen kokemus siitä, että on tekemässä jotakin ihka ensimmäistä kertaa, koska edellisetä haastattelu kerrastani on kulunut pitkä aika.


Rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos