Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 24. marraskuuta 2018

Hyvääoloa hankkimassa

Kun eilen heräsin varhain, niin tänään sitten nukuttiinkin puolestaan minun mittapuuni mukaan kauhean myöhään, heräilin vasta vähän ennen kymmentä??!!Tosin olin valveilla yöllä, koska perheessämme podetaan flunssaa, joka valvotti hetkisen minuakin ja tuli siinä aamuyön tunteina sitten keiteltyä varhaiset aamukahvitkin, mutta aamupäivällä näytti ulkona ihanalta aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, joten ulos minun on ehdottomasti lähdettävä.Kävelin toisen suosikkireittini pitkin merenrantaa, mielessäni oli, että perillä poikkean ihanassa merenrantakahvilassa juomassa kahvit, mutta perille päästyäni havaitsinkin, että kahvila oli talvitauolla, mutta avautuu taas loppiaista edeltävänä päivänä, joten vaikka nyt kahvittelu jäi väliin, niin talvella myöhemmin taas pääsee nautiskelemaan, tulee varmasti käytyä silloin.
Alkumatkasta pysähdyin jouluaskarteluja silmällä pitäen poimimaan isoja männynkäpyjä jotka osuivat silmiini, niistä saa kivoja koristeita vaikkapa kransseihin ja joulukukka asetelmiin.


Moni muukin oli päättänyt viettää lauantaitaan ulkoilun merkeissä upeasta lumettomasta aurinkoisesta marraskuun lopun päivästä nautiskellen. Merivesi on todella matalalla, useat alueet jotka normaalisti ovat veden alla olivat nyt paljaina ja rannalla saattoi kävellä pitkälle ennen kuin vesiraja tuli vastaan. Joutsenet poikasineen ja muutamia muitakin vesilintuja nautiskelivat sulkapukujaan pesten ja sukien aurinkoisesta päivästä. Monet ulkoilijoista pysähtyivät katselemaan ulapalle tai istahtivat hetkiseksi jalkojaan lepuuttamaan ja antaen marraskuun auringon lämmittää poskiaan, aika hieno fiilis tähän aikaan vuodesta, jonkun koira uskaltautui rantaveteen ja joku innokas melojakin näkyi merellä, kuten talviveneilijäkin, hieno keli houkutteli ihmiset ulos luontoon.Itse en tiedä juuri parempaa ajanvietettä kuin lähteä luontoon jos sää on upea, olen monesti täällä blogissakin hehkuttanut sitä tunnetta jonka saa ulkoilemalla luonnossa ja jälleen kerran tänään se tuli todistetuksi. Nautin suunnattomasti kävellessäni, pysähdellessäni kuvaamaan ja antaen ajatusten virrata itsekseen täysin vapaasti, huikea fiilis, suosittelen ihan jokaiselle ulkoilua ja luonnossa liikkumista, niin kokonaisvaltaisen hyvänolon siitä saa.Mietiskelen tässä, että alkaisinko kranssin tekoon, mieli tekisi kokeilla millaisen saan aikaan, kaikki materiaalitkin on sitä varten olemassa joten saattaa olla että ryhdyn tuumasta toimeen ja illalla taidan myöskin avata glögikauden ja maistella ensimmäiset mukilliset, joko sinä olet aloittanut?


Leppoisaa lauantaita!
 
 

1 kommentti:

  1. Jos olisin muistanut kaupassa, niin glögikausi olisi alkanut! Kävin puoltoista tuntia ihmettelemässä lintuja ruokintapaikalla. Kyllä oli mukavaa, vaikka aurinko ei kovin korkealle jaksanut nousta!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos