Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 17. marraskuuta 2018

Aurinkoa ja jouluisia tunnelmia

Vaikka toisaalta aavistelinkin, ettei aurinko kenties näyttäytyisi heti aamusta tänään, niin olin ehkä hitusen pettynyt kuitenkin kun herätessäni  huomasin, ettei niin ollut. Odotuksen auringon suhteen ovat kuitenkin korkealla, sillä haluaisin tänään päästä kuvaamaan ja olisi ihanaa jos näkisin vähän sinistä taivastakin ja sitä aurinkoa, no katsotaan miten käy? Tänään olisi ajatuksena kenties aloitella myös jouluiset askartelut. Ajatuksena olisi tehdä ainakin jouluisia kransseja  ja niitä niin kovasti tämän  tulevan joulun hiteiksi ennustettuja käpyhyasintteja. Olettekos te jo aloitelleet jotakin jouluvalmisteluja?

Aurinko näyttäytyi sittenkin tänään!
 

Itselläni on pari muutakin asiaa, jotka tähän lähestyvään jouluun liittyvät: joululeivonnaiset ja joulukortit...olen vähän pohtinut josko taas tänä jouluna väsäisin pari itsetehtyä korttia ja leipoisin pakkaseen hyvissä ajoin niitä joululeivonnaisia. Itse tykkään pikkuhiljaa valmistella sitä joulua, en pidä väkipakolla puurtamisesta, on paljon mielekkäämpää saada tehdä rauhassa niitä valmisteluja, niin  että voi ihan rehellisesti sanoa pitävänsä ja nauttivansa siitä tekemisestä. Pohdin myös, että joulun voisi laittaa vähän aiemmin kotiinkin, usein se on jäänyt siihen joulua edeltävälle viikolle, kun en toisaalta tykkää "pukea" kotia liian aikaisinkaan siihen...

 
Halkokuusi, eikä muuten varise neulaset tästä mallista;)

Joulua ennen on paljon erilaisia tapahtumia, joihin olisi myös kiva ehtiä, monen monta vuotta olen esimerkiksi halunnut osallistua kauneimpiin joululauluihin, mutta herännyt aina liian myöhään asian suhteen, myyjäisissä olisi kiva piipahtaa myös,  sekä Joulutorilla. Tänä vuonna on taas tarkoitus mennä ihastelemaan Porvoon avoimia joulukoteja, niissä olen käynyt aiemminkin ja ihastuin ikihyvikseni, niin kauniita ne olivat! Porvoo on muutenkin mukava vierailukohde ja samalla voisi käydä vaikka vähän ostoksilla ja ihastella kaunista jouluista Porvoota muutenkin.


Tänään värjäsin käpyjä ja kävin ihastelemassa sisustusliikkeen ja puutarhamyymälän joulua, kävellessäni kotiinpäin ilmestyi sitten hetkeksi se aurinkokin taivaalle, mikä tietysti sai myös hymyn huulille...kävellessäni mietin, että on melkoisen erikoinen marraskuinen päivä, lämpöasteita, ei yhtään lunta ja jouluun on himpun verran yli kuukausi enää aikaa. Sisustusliike oli kertakaikkisen ihana paikka, en ollut siellä aiemmin piipahtanutkaan ja varsinkin nyt kun esille oli aseteltu kaikki ihanat joulukoristeet ja  liike pursusi kaikkea kaunista oli vierailu sinne ehdottomasti kannattava.

 
Kuivatetuille männynkävyille väriä pintaan  spraymaaleilla ja kalkkimaalista

 
Hyasintteja männynkävyistä, eivätkä muuten tuoksu, sopivat allertikoillekin!

Itse olen ehkä enemmän perinteisten joulukoristeiden ja tunnelman ihailija, mutta täytyy kyllä sanoa, että liikkeessä kierrellessäni ihastuin ja kertakaikkisesti hurahdin lähestulkoon kaikkeen siellä näkemääni. Uusien ja ns.nykyaikaisten koristeiden ja sisustustuotteiden kirjo on moninainen ja ja monenlaisiin koteihin sopiva, hintataso vaan erikois sisustusliikkeissä tuotteille on melkoisen kova.

 
Garden Living jouluisissa tunnelmissa

 
Country White sisustusliikkeen joulua

 
Mukavaa viikonloppua
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos