Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Sadepäivän aatoksia


Moni haaveilee nykyään sapattivuodesta tai vuorotteluvapaasta ainakin sellaiset ihmiset joilla olisi siihen realistiset mahdollisuudet ja näillä henkilöillä olisi myös suunnitelmia sen ajan käyttämiseksi.
Luulen että osa heistä matkustelisi, viettäisi aikaa jonkun itselleen tärkeän asian parissa huomattavasti enemmän, kuin mitä työssä kokoaikaisesti käyvällä olisi mahdollista.Yrityksillä on monenlaisia ohjelmia ja kannustimia miten työn ja vapaa-ajan voisi parhaiten sovittaa mielekkäällä tavalla yhteen. Mahdollisuuksia on erilaisia ja moni pientenlasten vanhempi hyödyntääkin näitä, tai joku huolehtii ikääntyneistä vanhemmistaan, joku kehittää itseään ja opiskelee.


Minäkin olen pyöritellyt useita eri vaihtoehtoja tässä omassa tilanteessani nyt mielessäni. Nyt olisi toisaalta ihan loistava tilaisuus vaikkapa matkustaa, juuri tänä aamuna esimerkiksi houkuttaisi lämpö, aurinko ja uudet elämykset, sillä täällä pääkaupunkiseudulla ainakin nyt tulee vettä.Opiskelukin on käynyt mielessä, jollekin kurssille osallistuminen samoin, mutta kyllä minun pääprioriteettini kuitenkin on löytää se uusi työ. Olen päättänyt yrittää myös "nauttia" tästä vallitsevasta olotilastani, jos tässä yhteydessä nyt ihan nautinnosta voi edes puhua, se tuntuu vähän jopa kornilta, mutta ymmärtänette mitä sillä tarkoitan;)


Luulen, että tämä ensimmäinen viikkoni menee vähän ns.totutellessa, oma rytmi on heti jo vähän muuttunut, valvon hieman myöhempään ja uskokaa tai älkää nukunkin myöhempään, mikä jo sinällään on minulle aika epätavallista! Vielä kun saisin aloitettua jonkun liikunnallisen harrastuksen niin olisin aika happy! Ja sehän ei vaadi muuta kuin aloittamista, ja päätöksentekoa ja olisi myös kiva jos mukaan saisi jonkun, kaksin on jotenkin aina mukavampi puuhastella.


 
Tänään on ollut kyllä koko päivän tyypillinen syksyinen päivä, vettä satelee edelleen ja on aika kivakin kun ei tarvitse mennä yhtikäs minnekään ja voi siis ihan vaan kotoilla. Olisi kyllä kiva jos huomiseksi lupailtu kaunis ilma toteutuisi, sillä minusta ei kuitenkaan ole kovin montaa päivää pelkästään sisällä nököttäjäksi, vaan on päästävä ulos liikkumaan luontoon,
 


Olin toiveikas ja ajattelin, että tuo sade olisi loppunut päivän mittaan, mutta ei se nyt kyllä siltä laisinkaan näytä, joten menköön tämä päivä nyt sitten tämmöisenä kotoiluna vaan.Taidan yrittää saada yhden kauan luettavanani olleen kirjan loppuun jo vihdoinkin, vaikka se on itselleni  mieluisa ja ihan mielenkiintoinen, niin en vain ole saanut sitä päätökseen, mutta juuri tällaisen päivän iltahan sopii hyvin lukemiseen, joten eikun hommiin;) Sateesta huolimatta, mukavaa keskiviikko iltaa.1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos