Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 22. lokakuuta 2018

Se tuiki tavallinen maanantai

Tästä se uusi viikko taas on pyörähtänyt käyntiin...omani aloitin kuinkas muuten, kuin selailemalla uusimmat työpaikkailmoitukset ja sitten arkisiin askareisiin. Yöllä näytti sataneen ja tuullutkin ilmeisemmin, koska lehtiä on tippunut melkoisesti puista, harmaaltahan ulkona näytti ja pilvet roikkuivat, tänään saadaan ehkä sadetta ainakin aamusta näytti siltä, tosin ellen nyt ihan väärin muista, niin iltapäivästä piti kaiketi poutaantua ja niin kävikin.

 

 Usein kuulee ihmisten puhuvan siitä kiireestään ja miten silloin jää paljon tekemättä sellaista mitä toivoisi ehtivänsä, mutta työpäivien jälkeen ei vain kertakaikkiaan jaksa tai huvita...no näin muutaman viikon kokemuksella voin sanoa, että kun sitä aikaa on ihan toisella tavalla kuin töissäkäyvillä, niin ei sitä välttämättä joka päivä siltikään puuhastele aamusta iltaan, tai en ainakaan minä;)


Olen päättänyt, että koitan tehdä niitä asioita työnhaun ohella joista aidosti pidän; ulkoilla ja kuvailla aina kun sää sen vain suinkin sallii, tavata ystäviä ja pitää heihin yhteyttä, tosin teen niin kyllä muutenkin, lukea (Tähän voisin panostaa enemmänkin, sen sijaan että aikaa koneella tulee vietettyä aika paljon). Ainahan sitä löytyy jotakin puuhasteltavaa, kun vain vähän pohtii...yhteiskuntammekin on vähän sellainen, että joutenoloa ei katsota oikein hyvällä, vaikka toisaalta sitten taas puhutaan paljon esim.työn ja vapaa-ajan kombinaatiosta ja sen tärkeydestä.


Minun oli tarkoitus jatkaa tätä postausta päivän aikana, mutta niin vain pääsi käymään, että iltahan tässä jo ehti tulla, ennen kuin pääsin koneen äärelle. Kiirehdin juuri ennen pimeän laskeutumista vielä nappaamaan pari kuvaa, taivaanrannassa näkyi hentoinen punerrus ja aavistelin, että ehkäpä olisi ollut mahdollisuus komeaan auringonlaskuun, vaan ei! Pikemminkin oli aika vaikuttavan näköiset pilvet ja pimeyskin alkoi jo tehdä tuloaan, kun kompastelin ja liukastelin metsäpolulla. Luulin jo törmänneeni lähimetsässä hirviporukkaan, kun metsästystorvella töräyteltiin, mutta taisi porukka olla ennemminkin joku iltalenkillä ollut suunnistusporukka!?!Mukavaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos