Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Poikkea metsään

Aamu näytti lupaavalta, siis sään suhteen, yö oli ollut viileä ja aurinko paistoi kirkkaasti...mutta jo hetkeä myöhemmin alkoi pilvitellä, onneksi ei sada, ainakaan vielä puoleen päivään mennessä. Huomenna alkaa jo 4.s viikko, kun en ole töissä...huh miten nopeasti syksy etenee, olen kyllä käynyt tässä välissä jo kerran lounaalla ja juttelemassa vanhojen työkavereideni kanssa;) Toistaiseksi minua  ei ole työnhaussa onnistanut, vaikka olenkin jo useampia hakemuksia toki laittanut menemään, mutta onneksi olin varautunut aikamoiseen rutistukseen, eli tiesin jo etukäteen, että luultavasti monen monituista hakemusta saa väsätä, ennen kuin edes haastatteluun pääsee, sen suhteen olen ihan realisti.Toivon toki, että jonakin aamuna työpaikkailmoituksia lukiessani niiden joukosta pistäisi silmään joku unelma, eli juuri sellainen, joka sitten syystä tai toisesta puhuttelisi tavalla tai toisella juuri minua;)Uskon ja toivon niin tietysti käyvän.
Kävin tuossa lähimetsässä keräämässä jo jouluaskarteluja silmällä pitäen männynkäpyjä, mustikan, puolukan-ja kanervan varpuja, ilmaisia iki-ihania askartelumateriaaleja suoraan luonnosta. Ainakin Pinterest on täynnä toinen toistaan ihanampia askarteluideoita, jos vähänkään pidät käsillä näpertelystä, niinä kannattaa käydä vilkaisemassa sieltä ideoita ja kuten mm. ihanaa Päden Paja blogia kirjoittava Päde oli jakanut aivan hurmaavan hyasintti DIY-idean tämän päiväisessä postauksessaan, kannattaa siis käydä myös se idea katsomassa.

 
Kranssiaineksia tai somisteiksi istutuksiin


Kävyt sopivat moniin askarteluihin ja tulevan joulun hitti taitaa nyt sitten olla ne hyasintit männynkävyistä, tonttuja ja kransseja unohtamatta;)


Varvuista voi askarrella kivoja kransseja ja vain oma mielikuvitus on rajana mitä kaikkea muuta keksit lisätä varpujen kaveriksi omaan askarteluusi, ja ainahan varpuja voi myös spreijata vaikkapa valkoisiksi, niin halutessaan. Askarteluillan voi järkätä vaikka illanistujaistyyppiseksi ja kutsua kaverit maistelemaan vaikkapa höyryävän kuumaa glögiä ja siinä sivussa askartelemaan ihania koristeita ilahduttamaan itseään tai tekemään niitä lahjoiksi.

 
Tässä maisemassa on minusta rauhoittava syksyn tunnelma

 
En tiedä lieneekö syy siihen, että mieleen tulee jo jouluaskartelut siinä, että alkaa lokakuukin jo kääntyä loppusuoralle vai missä, mutta kivahan sitä on jo vähän miettiä ja suunnitella. Joko sinä olet päästänyt ajatuksiisi jouluisia juttuja? Ajatella kohta siihen on enää 2 kuukautta;)
 
Huomenna taas kohti uutta viikkoa...
 

 
 

2 kommenttia:

  1. Ihania syystunnelmia! Tsemppiä työnhakuun, se on välillä aika turhauttavakin projekti, mutta jossakin kohtaa varmasti tärppää, kun laittaa vaan mahdollisimman paljon hakemuksia menemään :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos