Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 8. lokakuuta 2018

Kohti "käristyskupolia" vielä lokakuussa

Tänään tulikin sitten herättyä uuteen viikkoon vähän erikoisemmalla tavalla...ilmeisesti jossakin suhteellisen lähellä kotiamme rakennetaan jotakin, johon varsin voimakkaan  räjähdys äänenikin täytyi liittyä, sillä oletettavasti heräsin juurikin kyseiseen ääneen. Muutoin aamu oli kaunis ja kuulas, pakkasella parin asteen verran oli täällä pääkaupunkiseudulla. Tuntuu näin aamulla varhain aika absurdilta haahuilla täällä kotosalla aamutakissaan maanantai aamulla, mielessä kävi, että normaalisti olisin jo töissä...tai siis ennen nykyistä olotilaani menin seitsemäksi töihin, nyt olin herännyt vain siitä syystä,että uneni katkaisi tuo outo räjähdysääni, toisaalta en luultavasti muutenkaan olisi kovin paljon myöhemmin herännyt.


Tälle viikolle osuukin monia hoidettavia asioita ja pikku reissukin viikkoa piristämään. Huomenna lähdetään Tukholman risteilylle, viime reissu tuli tehtyä edellis kesänä.Toivon tuuletonta merimatkaa molempiin suuntiin ja Tukholmaan kaunista syys säätä, että on kiva viettää päivää siellä. Mitään kovin ihmeellistä emme ole suunnitelleet...Mall of Scandinavia on vähän pyörinyt mielessä, siellä en ole vielä käynyt tai sitten jäämme pyörimään ihan vaan keskustaan, katsotaan...


Viime yön pikkupakkanen sai luonnon vielä entisestäänkin puhkeamaan yhä upeampiin syysväreihin, joka syksy sitä ihailee luonnon upeutta ja joka kerta se sykähdyttää yhtä paljon .Loppuviikkoa kohden on luvattu upeaa keliä, jopa melkein vielä ihan kesäisiä kelejä, niin ihanaa, toivottavasti saamme upeat kelit myös Ruotsin reissullemme, yli +15 astetta lokakuussa, uuuh, kelpaa kyllä, ja toivon todella, että pääsemme viikonloppuna maalle myös noissa lukemissa;)


 

Viime yön pakkasyö tarjoili monin paikoin myös upeita revontulia, ihan etelää myöden. Eri sivustoilla sai ihailla hienoja kuvia niistä, ovat nekin vaan hieno luonnon näytelmä!


Toivottavasti siis yllättävänkin lämmintä ja upeakelistä viikon jatkoa!!

1 kommentti:

  1. Varmasti on outoa maanantai-aamuna olla kotosalla, kun on tottunut olemaan töissä. Mukavaa reissua teille <3 Toivotaan, ettei tuule :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos