Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 29. lokakuuta 2018

Kirppari löytöjä

Lauantaina olin lähikirppiksellä, en enää käy läheskään yhtä usein siellä, kuten ennen oli tapana, mutta nyt oli taas sellainen olo että käydäänpäs kurkkaamassa mitä on tarjolla ja olihan siellä vaikka ja mitä,  kuten kyllä aina siellä vieraillessa. En lähtenyt matkaan mitään erityistä etsimään, vaan ihan fiilis pohjalta kiertelemään...aika pian kuitenkin löytyi selkeä teema, jos sitä nyt sellaiseksi voi kutsua. Ajatuksena kun on ottaa mökkimme taas aktiivikäyttöön ja se kun on ollut käyttämättömänä jo vuosia, niin jossain vaiheessa sieltä tyhjennettiin mm. keittiön astiat lähes kokonaan pois.Olemmekin viime kesän ja tämän syksyn aikana vieneet mökille jo yhtä ja toista ja ensi kevääksi ja kesäksi on tehty suunnitelmia. Lauantaina löytyi ensimmäiseksi kahvikupit ja lautaset, sekä söpö kermakko, tosin voi olla , että ne päätyvät äidilleni tai sitten mökille, katsotaan? seuraavaksi iskin silmäni kannellisiin lasisiin keittiön säilytyspurkkeihin ja heti kohta löytyi vielä kaksi lisää. Kannet mökin säilytysastioissa ovat mielestäni melkeinpä ehdoton edellytys, sillä kun mökillä ei kuitenkaan oleilla vakituisesti ja yhtäjaksoisesti kuukausi tolkulla, niin on tärkeää, että astiat saa suljettua kunnolla.


Kiertely jatkui ja sitten löytyi vielä lisää hyödyllisiä purkkeja; 2 kivaa muumi sellaista, ja  nehän nyt oli ihan "must" ottaa mukaan. Kaikki purkit tulevat varmasti käyttöön, sokerit, jauhot, pastat, riisit, kahvi, tee yms. löytävät tiensä noihin purkkeihin. Säilytysastioiden lisäksi löytyi muutakin...iso kynttelikkö, joka taitaa kyllä jäädä ihan kotiin käyttöön, kynttilälyhty, sellainen punottu kori, jonka saa roikkumaan, jonka sisällä on lasipurkki, minne kynttilä laitetaan, minulla on vähän saman tyyppinen entuudestaan, mutta ruskea, jonka olen joskus ostanut Pentikiltä. Sitten löytyi myös korillinen meritähtiä. en ole tainnut täällä blogissa mainita, että pidän kaikesta merihenkisestä sisustus tavarasta, vaikka mökki ei siis meren tai järven rannalla edes ole, mutta järvi on sentään ihan lähellä;) Nuo meritähdet korissa lähtivät myös mukaani, nekin saattavat kyllä jäädä ihan kotiin.Olin tosi tyytyväinen kyllä lauantain kirppislöytöihini. Aikomuksenani onkin talven aikana kerätä kaikkea tarpeellista ja hyödyllistä mökille vietäväksi ja mikä parasta kaikki tuo löytyi pikkurahalla. Oletko sinä tehnyt viime aikoina hyviä kirppislöytöjä ja mitä etsit kirppareilta, keräiletkö erityisesti jotakin?


Tänä aamuna oli meillä pakkasta  4-5 astetta, mutta lunta ei ole ja viikon mittaan on lupailtu taas lämpenevää ja sateita. Eilen kun kävin kuvailemassa, oli pieni puro saanut riitteen pintaansa ja pientä jäänmuodostumista oli siellä täällä, joten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli täällä kyllä käyty pakkasella. Onko teillä päin jo satanut ensilumi? Täällä satoi nyt tänään aamupäivän aikana  ensilumi, sen verran sitä tuli, että maa tuli valkoiseksi.


Lumista viikon alkua täältä pääkaupunkiseudulta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos