Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 8. syyskuuta 2018

Viimeisiä kesäisiä päivä

Kuluneella viikolla ja nyt tämän viikonlopun aikana saadaan varmaan nauttia niistä viimeisistä kesäisistä päivistä. Onhan tämä nyt ollut aikamoisen uskomatonta, että vielä syyskuullakin on päästy yli kahdenkymmenen asteen lämpötiloihin! Eilen illalla laitoin terassille kausivalot ja kynttilöitä, päätimme oleilla terassilla saunan jälkeen pimenevässä illassa kesän viime rippeistä nauttien.Lauantaita olimme päättäneet lähteä viettämään kenties sitä syyskesän viimeistä lämmintä ja ihanaa päivää Suomenlinnaan, meillä on vieras jolle halusimme näyttää vähän merimaisemia ja historianhavinaa, päivä osoittautuikin ihan täys kympiksi ja vieraamme ihastui ikihyvikseen paikkaan. Lautat saarelle olivat heti aamupäivästä täysiä, kauppatorin lippuluukulle jonotettiin, moni muukin oli päättänyt ottaa ihanasta päivästä ilon irti.
Lempeä kesäisen lämmin tuuli hyväili ihoa  ja aurinko lämmitti syyskuista aamua, kun istahdimme Suomenlinnaan vievän lautan kyytiin.


Lautta poikkesi Lonnan saarelle ensin vain ottaakseen tai jättääkseen matkustajia, me jatkoimme perille saakka ja hyppäsimme Suomenlinnassa pois.Lähdimme kiertelemään ja katselemaan saarta ja sen eri kolkkia upessa kesäisessä säässä, huokailimme vuoroin miten uskomattoman hyvän sään olimme retkipäivällemme saaneetkaan! Syyskuiseksi lauantaiksi turisteja oli paljon, kahvilan myyjätärkin sanoi, että on ollut yhtä paljon asiakkaita kuin heinäkuisena huippusesongin lauantaina.Saarella näytettiin juhlivan myös häitä, tuore aviopari asteli meitäkin juhlatamineissaan vastaan.Me sen sijaan nautimme lauantaista, otimme paljon kuvia, istuimme kallioilla merta ihastellen, vesilläkin oli paljon liikennettä, johon tietysti oli syynä myöskin säätila. Oli ihanaa kuljeskella, pysähdellä ja ihastella saarta, huokaista edessään levittyvistä upeista maisemista... ja  nauttia...oli tosi kiva päivä.


Kivaa viikonlopun jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos