Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 4. syyskuuta 2018

Vielä pieni kurkistus kesään

Tänään on juuri sopivan harmaa päivä muistella ihania, lämpimiä kesäpäiviä, vaikka ei niistä ole ehtinytkään kulua, kuin pieni hetki vasta. Kosteus, pimeät illat ja yöt, sekä aamusumut kuuluvat kuitenkin jo syksyyn ja syyskuuhun, joten pieni kurkistua vielä kesään on ihan paikallaan...vaikka ei pitäisi kovasti miettiä, että jäikö jotakin kesällä tekemättä mistä oli ehkä ennen lomia haaveillut, niin minulta jäi tänä(kin)kesänä se melonta tai suppailu, mutta en ole kokonaan kuitenkaan sen suhteen luovuttanut, sillä kesä se on ensi kesänäkin;)

 
 
 
Kävikös teille niin, että jäi jotakin suunnitelmia toteuttamatta, jossakin käymättä, vai otitteko kesän sillä mielellä, että mennään ja tehdään mitä päivä tullessaan tuo, ettekä sen kummemmin tehneet suunnitelmia? Tänään on mielestäni ollut jotenkin syksyinen päivä, ei kylmä ollenkaan, mutta ilmassa kosteus ja omppujen tuoksu, ainakin aamulla kun kävelin kohti bussipysäkkiä ja sivuutin muutamia pihoja joissa kasvaa omenapuita tuli tuoksu sieraimiin, lehtiä kellastuu ja putoilee jo ja maasta työntyy sieniä, ilma on täällä ollut tänään harmaa ja kosteutta ilmassa
 
 
Vakka kesä ihana olikin, niin olihan kuivuudesta ja kuumuudesta myös haittaa. Viljasadot jäivät pieniksi, kaivot kuivuivat ja metsämarjasatokin jäi ainakin paikoitellen heikoksi. Mutta kuten sanottua olihan kesä ihanan kuiva, lämmin ja aurinkoinen, oikea unelma, vai mitä? Kunhan nyt muistaisi sen vielä, kun räntää tupruttaa taivaan täydeltä ja loskaa on nilkkoihin asti!!Valoisuutta tulee myös loka-marraskuulla taatusti kaipaamaan, joulukuu täyttyy jo joulunodotuksesta, joten silloin pimeydestä jopa nauttii ja jos saadaan lunta maahan ei ole edes pilkkopimeää, mutta eipäs nyt mennä taas asioiden edelle, kun nyt ollaan vasta syyskuun alkupäivissä ja piti vielä kurkistaa sinne kesään.Moni on lopettelemassa mökkikautta, toki on paljon heitäkin jotka mökkeilevät  ympäri vuoden ja eivät jää kaupunkiin viikonlopuiksi, vaan elävät vuotta yhtä lailla mökillä, kuin kaupungissakin oli vuodenaika sitten mikä tahansa, minun lapsuudessani meidän perhe kuului juuri tuohon porukkaan, vietimme todella paljon aikaa mökillä ympäri vuoden.Ihania kesän juttuja on kyllä kiva muistella ja hei se käy helposti valokuvien kanssa, oletteko jo saaneet aikaiseksi tehdä jotakin kesän aikana ottamillenne kuville?Nyt on pakko myöntää, että  minä en ole saanut aikaiseksi kuvakirjan kuvakirjaa, enkä ole teetättänyt ainoatkaan kuvaa, mutta mielessä se on ollut ja olen jopa sen verran edistynyt, että olen pohtinut kuvakirjan tekoa lomareissusta ja aloittanut kuvien lataamisen ja hieman jopa valkkaillut niitä, mutta homma vaatii oman aikansa, kuten tiedätte.

 
Vaikka mennyttä kesää on kiva muistella, nautitaan nyt syyskuusta!

4 kommenttia:

 1. Ihana kesäfiilis kuvissa❤ On tuo kesä vaan ihana vuodenaika:) Leppoisaa alkanutta viikkoa💕🌻

  VastaaPoista
 2. Hurmaavia kesätunnelmia ja aivan ihanat nämä alimmat kuvat, kaunis mekko! Kesän kuumudessa oli tosiaan nuo huonotkin puolet, ja nyt syksyn kirpeät päivät alkavat tuntua jo ihan tervetulleilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä oli niin ihana!Syksykin on kaunis, tykkään...varsinkin, jos ei sada ja on kaunista, eikä pikku sadekkaan haittaa, kunhan ei jatku päivästä toiseen, olisi kiva jos saataisiin kaunis ruskakin.

   Poista
 3. Sanopas muuta:)kivaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos